threestar EEEEEEL 12’de kız demişti doğruymuş ama 15-16. haftalarda kordonu sanırım erkeklik organı sandı doktor o yüzden kesin kız demedi bekleyelim dedi ben tabi hep kız olduğuna emindim hislerim sağolsun☺️
Gulsen4224 Ozlem8989 öylemiydi cnm unutmamışsın 16+6 olduk geçen hafta gittim bacaklarıyla kapatmış doktorum karnımı felan salladı ama zar zor pipi yok dedi %80 kız dedi inşallah değişmez sen naptın 🥰🙈
Ozlem8989 Gulsen4224 bizde 17+0 olduk bugün 😊 bende daha öğrenemedim 😂 önce 100% erkek dedi, sonra kız dedi. Haftaya gidicem bakalım kuzum
Gulsen4224 Ozlem8989 %100 dedi sonradan kız mı dedi 🙈inşallah benim değişmez ya😂😂rabbim gönlüne göre versin cnm bana yaz öğrenince 🥰
hilaal2002 Ozlem8989 yaa değişmesi çok acaip ama çoğunda da tahminler değişiyor :) biz de 13+6 yıx suan cuma günü %70 kız dedi bi sonraki kontrolüm 1 ay sonra nolucak merak ediyorum 😄
Ozlem8989 Gulsen4224 cinsiyeti öğrendik inşallah canım 😂 doktorumuzu değiştirdik ve Allah razı olsun çok iyi ilgilendi. Detaylıca gösterdi ve erkek olduğuna iyice kanaat getirdik şükür. 5 gün önden gidiyormuş onun dışında herşey normal dedi çok şükür.
haziranin25i Merveeslem 13+3 de öğrendik 28+3 deyiz cinsiyetimiz aynı 🐣 Bir kız bebeğine hamileyim 🌼🤗
Evinongann Merveeslem bugün öğrenmek için gittim bağdaş kurmuş tam belli değil ama kıza benziyor dedi 16 haftalık oldum bakalım 🥰
Gulsen4224 Ozlem8989 amanın hayırlısı cnm rabbim gönlüne göre versin bana %80 kız dedi diye nasıl sevindim inşallah değişmez ya🙈
Cemrenin_annesi80 Merveeslem bana doktor 16dan önce belli olmaz demişdi ama bazılarınınkı erken belli olabılıor