Merhaba Güzelmi Güzel Anneler Ve Adayları❤️Hikayeme Başlamadan Önce Rabbim İsteyen Herkese Nasip etsin Bambaşa birşey Annelik🤲🏻Bu benim ikinci Anneliğim ilk hamileliliğimde Sürekli Kusmaktan Hasta gibi yatmaktan ve Annem Ve eşim dahil çevremdeki kimsenin bana destek olmamasından dolayı 2.yi hiç düşünmüyordum Ve bu çevremdekilerin duyarsızlıklarından kaynanamın iftirasından eşimin umursamazlığından dolayı 35+6 Da rutin kontrole gittiğimde bebeğimin gelişiminin durduğu ve acilen sezeryan olmam gerektiği söylendi kilosu 2250 boyu 47 cm di 20 yaşının verdiği tecrübesizlik ve artık bi an önce doğsun da kendi işimi kendim göreyim diye birazda doktor korkutmasından sezeryan oldum Ama yavrum hamileliğindedir bütün gerginlikleri huy almış beni 1 yaşına kadar zorladı kolikti 24 saat apladığı bilirim zaten sıkıntımdan 4 ay emzirebildim,çok üzülüyorum yavruma haksızlık yaptım diye😔 böyle zorlu bi süreçte hep hapla korundum adetim hep düzensizdi bazen 40 bazen 25 günde gelirdi Şubatta aynı böyle 45 gün oldu gelmedi bende hiç şüphelenmedim Bu arada eşimle hiç anlaşamazdık adam bir değişti anlatamam tamamen arkalayan destekleyen koruyan bir adam oluverdi Ben adetimden çok eşimin değişikliğinden şüpheleniyordum bi sabah kalktım ve test aldım yaptım ve ben şok iki çizgi bana göz kırpıyordu ama ben çok üzüldüm hazır değildim sonra eşimin değişikliğinin Rahmime düşen 1 damla sudan olduğunu Anlayıp Rabbime şükrettim daha eşime söylemeden eşim bebek gibi ilgileniyordu benimle bu durum o kadar hoşuma gidiyorduki ❤️6 haftalıkken eşime söyledim çok sevindi ilk hamileliğimdeki gibi bulantılarım başladı korktuğum gibi olmadı Annem eşim herkes etrafımda pervaneydi Rabbim çok büyük verdiği herşeyde bir hayır var❤️Benim miniğim Rahmime düştüğünden beri yuvama aileme çevreme mutluluk huzur kattı Çok şükür❤️ilk oğlum 35 haftalık doğduğu için bunda da erken doğmasından korkuyordum bu yüzden 30 haftadan 37 haftaya kadar kontrole gitmedim🙈37 de bi gittim ntsde ağrım çıktı ve doktor acil doğum servisine gönderildim orda ağrı kesici serum verildi ağrım durduruldu ve bana 38. Haftaya gün verdi 😍ama ben inat ettim doğum sancım olunca gitmek için ve gitmedim o gün 38+4 ye akşam saat 8 debelim ağrımaya başladı uyutmadı beni Geceyi duş alarak ve uyumayarak geçirdim eşimi uyandırıp hastaneye gittik 02.11.2020 saat 7 gibi Nts de ağrım çıkmadı ama sezeryan günüm dolduğu için o gün hemen sezeryane alınacağım söylendi ❤️Evde anneme bıraktığım oğlum bi an aklımdan çıkmıyor ağlıyordum😂🤣hemşire doğum katına çıkarttı üzerimi çıkardım önlüğümü giydim damar yolu açıldı sıran ne zaman gelirse
o zaman alınacaksın randevulu sezeryanlar var denildi ama beni ilk sıraya alıverdiler🤣🙈ameliyat masasında oturttular belimden iğne vurdular maalesef olmadı 2. Yi vurdular ne olmadı 3. Yü vurdular bu sefer oldu birazcık hissediyorsunuz iğneyi ama abartılacak biley yok ayaklarım ve kalçam uyuşmaya başladı😍başladı hareketlilik acı hissetmiyorsunuz ama çekiştirme hissediyorsunuz onlar orda uğraşırken bende kusuyordum😂🤣baya kustum bez koymuşlardı Allahtan😂🤣neyseki Yavrumun çıkarıldığını ameliyat lambasına yansımasından gördüm😂🤣ve dikim anını filan😂🤣bi yandanda içim İçimi yiyoryavrum acaba Abisi gibi zayıfmı Doğdu diye 🙈kaç kez sordum bebeği görmek istiyorum diye işlemleri var annesi dediler sonra dikiş bitmeden gösterdiler yavrumu ilk oğlum esmerdi Ve babasına benziyordu bu sarışın ve tıpkı ben🙈Allahım yok böyle güzellik😍Götürdüler yavrumu benide çıkardılar başka bi bölümde 25 dk filan serum yedim sonra odama çıkarıldım yavrum ve eşim odada beni bekliyorlardı Ama yani nasıl bi koku yayılmış odaya misler gibi ❤️🌺Eşim refakatçımdı Allah razı olsun çok ilgilendi ❤️ İlk sezeryan yerimden kesmişler dikişlerim ağrıdı hep ama onun dışında sorun yoktu gazım İçin kaysı nektarı içtim ilk gün ve rahatça çıkardım 😅İkinci gün ikindi İmzayla evime çıkarıldım ilk sezeryande dikişlerim ağrımamıştı baş ağrım vardı şiddetli🙈ikincide günde 4 bardak neskafe ve doktorun yazdığı antibiyotik ve parola kullandım hiç baş ağrım olmadı fakat dikişlerimden 5 gün kalkamadım ☺️Bu gün tam 1 haftalık olduk annem ve eşim ilk 5 gün yemek temizlik ve bulaşığımı işlerimi hallettiler Rabbim bin kez razı olsun 6. Gün ben kendimi mükemmel hissettiğim yemeğimi yapıp gayet aktif hareket ettim😍Evimizin huzur yumağı bizim evliliğimize çok iyi geldi Hepimiz onun etrafında pervaneyiz 4 yaşındaki oğlum hiç kıskanmadı aksine çok düşkün 🙈 Kızlar İnanınki Rabbimin verdiği herşeyde bir hayır var 💙Varsa sorularınız alayım hemen ☺️