Oyagunaydin Haftamdayim bebek hareketleri çok can acitici bı şekilde değil hafif hafif böyle tabiki şükür o ayrı bir konu bunu neden soruyorsunuz derseniz de merak ettim.Yazıyor arkadaşlar buraya uykudan uyandıracak kadar çok hareketli hareketleri canımı acıtıyor vs.gibi her bebek farklı onun için mi acaba
imren91 Oyagunaydin Canım 30 dan sonra bebek de büyüdüğü için artık can acıtmaya başlıyor. Ben 32 deyim 2 haftadır o şekilde. Endişe etme😊
Ffc2224 Oyagunaydin galiba her bebek farklı canım benimde 27+5 ama sürekli hareket ediyor nerdeyse ama hiç öyle şiddetli yaşamadım bende
Umutluuu Oyagunaydin birazda bebeğin konumuyla alakalı sanırım. Bende 28 haftalığım eğer ayakları aşağıdaysa çok ağrıtıyo tekmeleri ama başı aşağıdaysa yumuşak yumuşak vuruyo 🥰
Arasarzu Oyagunaydin 29.haftamdayım öyle çok sert vurmuyor uykumdan hiç hiç uyandırmıyor yumuşak yumuşak vuruyor her bebek farklı galiba 😊
Nesliyazmazz Oyagunaydin ben 38. Haftadayim çok hareketli bir bebek ama asla öyle canımı acitmadi. Hareketleri sertleşiyor ama can yakmıyor. Ya iç karınla alakalı ya da abartıyorlar.
MiniKaya Oyagunaydin 37+4 hiç canımı acıtmıyor gayet sakin bir oğlum var 😊 arada ayağını kaburgama dayarsa rahatsız oluyorm oda o bölgeyi ovalıyorm çekiyor 🤗