songul1405 Kızlar 28. Haftanın içindeyim. 3 gündür sırt ağrımdan uyuyamıyorum bile. Uykum çok kalitesizleşti. Deliksiz uyuduğum 1 saati anca buluyordur. Sürekli pozisyon değiştiriyorum. Normal mi bu kadar ağrıması? Ne yapmam gerekiyor ağrılar için? :(
Gulsen4224 songul1405 cnm benim ilk gebelikte 20 haftalarda başlamıştı ikinci gebelik 16 +4 haftalık olduk 14 haftalıkken başlamıştı yat sırt üstü dinlen biraz cnm biraz hafifliyor eşim hafif hafif ovuyor rahatlıyorum biraz onunla
Sumeyyeyucel songul1405 35+1 im ben de hiç sırt ağrısı bel ağrısı olmadı. Yatarken yattıgım taraftaki Bacağım ve kalça kemiğim ağrıyordu kalsiyum başladık o da geçti şükür🙏🏻
birbuketgunluk songul1405 canım ben 30 da kovid oldum atlattım 32den itibaren sırt ağrısı mahvediyor beni. Sadece sırt değil bel bacak ağrısı da var ama sırtım yanıyor iğneler batıyor otursam oturtamıyorum yatsam yatamıyorum uykular zaten hayal oldu hasret kaldım deliksiz uyumaya. Dr normal dedi maalesef. Kalsiyum da magnezyum da alıyorum bana mısın demiyor parol bile kesmiyor nası geçecdk böyle bilmiyorum ağlatıyor bile bazen😔
Minikcivciv10 songul1405 37.haftadayım canım sırt ve bel ağrısından uyumak daha da zorlaşıyor otururken bile batıyor,git gide daha da artacak malesef ki ama ben yürüyüş yapınca falan azalıyor iyi geliyor hareket etmek
Alperefet songul1405 otururken belimin arkasına destek koyuyorum kucuk yastıklardan yatarken ise hamile yastığını tavsiye ediyorlar düşünüyorum almayı
Dudumrtk Bende 27.haftaya girdim daha önce hiç ağrım yoktu ama şimdi belim ağrımaya başladı sırt üzeri yatmak istiyorum yan yattıkça daha da ağrıo son üç ay zor geçicek sanırım
songul1405 Sumeyyeyucel Benim de bacağım ve kalça kemiğim ağrıyor. Size iyi geldiyse bana da iyi gelir belki kalsiyum. Doktora bir sorayım madem. Teşekkür ederim :))
songul1405 birbuketgunluk Çok geçmiş olsun. Allah hayırlısıyla bir an önce kurtarsın ağrılarından inşallah canım :(
birbuketgunluk Iraz ishalim hiç olmadı canım 14 gün hep evdeydim 15.gün siteste gittim negatife dönmüştü. Valla 12.güne kadar halsizlik terleme vücut ağrıları yaşadım hep ama ilk 5-6 gün hep yattım yani öyle diyeyim
Karbeyaz12 songul1405 esneme hareketleri öneririm😊23.haftamdayım her sabah 5dk yapıyorum uyandığımda. Haftada 3 te pilates ne belim ne de sırtım ağrıyor cünkü önümüzde ağırlık var arkası sağlam olmalı 👍🏼
songul1405 Karbeyaz12 Ben de her gün yürüyorum. Pilatese alışkın olmadığı için vücudum risk almak istemedim. Ama esneme hareketleri belki iyi gelebilir. Teşekkür ederim :)