Cerla %70 kız dedi Bi kızım var oğlumda olsun çok istemiştim allahım dan hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah. Kız dedikten sonraki haftalarda değişen oldumu
S_S Cerla oluyo canım daha çok erken. Hatta 16haftada bıle kız deyıp arası boş deyıp 20.haftadan sonra erkek olabılıyormuş 😊 örneği çok var rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaAllah 🤲
242424e Cerla 13 17 ve 21 ve 23. haftalarda kesin kız denildi detaylı da erkek olduğunu öğrendim.. sonra başka doktora gittim oda kesin erkek dedi 26 haftaligiz.
Cerla Esya21 amin canım benim bilmiom kız evlat cennete anahtar ama insan bide oğlum olsun istiyor rabbim ömürlerini sağlıklı güzel eylesin
Ozlem8989 Bana 13+4 te %100 erkek dendi, 14+2 de kız bu bebek dendi😂 şimdi 17 haftalık olduk daha bilmiyoruz bebeğimizin cinsiyetini😊
Cerla Ozlem8989 neyse içeride dönmesi dışarıda dönmesinden daha iidir😅🥰 Bilmiom ya erkek istediğim içinmi hep erkeğe yordum ama hiç üzülmedim Allah bilio😊 Ben Bi tekne kazıntısı daha yaparım artık ne gelirse 🥰🥰🥰
Cerla 242424e aaaa çok ilginç ozaman b3ne3 detaylıyı beklim ondan sonra bişiler almaya başlarım Valla baya umutlandım umarım yanılmıştır
hulya_sncr47 Cerla bna da o haftalarda erkek demişti ama şimdi kızım olacağını öğrendim 😍😍😍 çok şükür bir kızım bir oğlum vardı şimdi bir kızımız daha olucak Rabbim isteyen her kese nasip etsin inşallah 🤲☺️
Cerla hulya_sncr47 amin inşallah evlat ayırdığımdan değil einsan yinede Bi kız Bi erkek istiyor nasipte ne varsa o olur sağlıklı sıhhatli gelsindr
Sevgi1995 Cerla bizede 12+4 de erkek dedi hala soruyorum hep erkek diyo ayrıntılı ultrasonda bile erkek dedi Rabbım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Cerla Sevgi1995 amin isteyen herkese nasip etsin inşallah, erkek daha erken belli eder kız geç gelişir dolar orda da belki yanılmıştır filan DİE umut ediyorum. Hayırlısıyla gelsinler
hulya_sncr47 Cerla doğrudur cnm Bn de hep iki kızım ve iki oğlum oldun istiyorum Rabbim ne nasip ederse o önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması☺️
Sevgi1995 Cerla amin inşallah canım benim 12+4 erkek dedi her kontrolde erkek diyo bakalım hayırlısı ile gelsinler
Cerla hulya_sncr47 amin canım hakkımızda hayırlısı olsun allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah