Bubek Suratım boynum kaşıntılı sivilceler bastı 3 . gbeliğim ilk defa oldu böyle bişey bnim gbi olan varmı 15 haftadan selmlar
izmirli92 Bubek merhaba. Benim ilk gebeliğim 15+3 deyim. Boynum yüzüm kalçalarım hep sivilce içinde. Ergenlikten beri böyle sivilcem olmamıştı :( sizin cinsiyet belli mi ☺️
Bubek izmirli92 bize 13. Haftada özelde kız dediler iki oğlum vr inşllh değişmez cnsytmz srma ya bnm de bukdr svlcm ömrü hytmda olmamıştı
Dilarraa Bubek ayy sadece bende olmuyormuş benim yanak kosmının altında çene alt kısmında çıkıyor ve sırtım da çıkıp kaşınıyor iyi yıkanmadım mı acaba deyip tekrar duşa giriyordum bu arada koz bebek sivilce yapar annesinin güzelliğini alır derler ama bizim daha cinsiyet belli değil
Bubek Dilarraa bize 13. Hftada kız dediler iki oğlum var inşllh değişmez 15 hftlık ayın 3nde gdcm brdha tm ozamn netleşr cnsyti aynı srtım göğüs kafesm svlce berbat btsey ya
izmirli92 Bubek Allah gönlüne göre versin canım 🙏🏼İki oğlandan sonra kız olsa gerçekten başka bi mutluluk 🥰doktor bizimkinin cinsiyetini göremedi ,o nedenle sizinkini merak etmiştim. İnşallah bizde kız haberi alırız😁🙏🏼
izmirli92 Bubek merhaba canım, dün cinsiyeti öğrendik, doktorumuz kız olduğunu söyledi 🤣ben hala inanamıyorum değişmesinden korkuyorum ama doktor eminim dedi 😅
Tugba1421 Benim de 3.gebeligim digerlerinde hiç sivilcem olmamıştı…18+4 teyiz geçer dedim ama geçmedi…erkek bekliyoruz