Busranur_06 Cngul yok canım sabır ve çokça dua ama hayıt otu die bişey varmış onu denemeyi düşünüyodm Allahım nasıp etti ovalasyon testleri var ve bayada geri dönüşler görüyorm Instada ona bakabilrsn
Cngul Busranur_06 bende denedim olmadı hayit otunu dusunuyorum sen nasip işte inşallah benimde bu ay olur
Cancazim Benimde düştü nisanda düşmeseydi bu ay gelecekti ama şimdi hamileyim 22 haftalik üzülmeyin rabbim ne zaman dilerse ozmn olur
Busranur_06 Cngul amin inşallah canım dualarındasın Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama strese sokma kendini ve düşünme hiç olcak mi olmuycak mi diye
Busranur_06 Cngul stres cidden kötü canım sağlıgımızı etkileyen faktör herkeste öyle diyo ama ben kitap okumaya vermiştim kendimi mesela kafa dağıtmak için
Cngul Busranur_06 bende yemeğe verdim makasatli yemekler yapiyorum ama bu 2 gündür herkes bana çocuk soruyorlar bugün yine strese girdim
Busranur_06 Cngul ahh o soranlar hiç düşünmüyo karşısındaki banada o kadar oldu ki soran lüzumsuzluk ya size ne elalemin çocuk yapmasından ki
annepanda Minik95 bende 28 nisanda bebegimi kaybettim. 14 nisanda hayirlisi ile bebegimi kucağima alacağım. Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursun.. 😊
Busranur_06 Cngul hiç şey yapma canım Allahım cidden Ummadığın anda çiceklendiriyo hayatını kimseyi takma kafanı boş bırak tez zamanda güzel haberini alırız inşallah burdan
Zelalceylan07 Minik95 ben de geçen sene tam bu ay hamileydim aralıkta düşük yaptım ve hala olmadı doktorum da herşey çok güzel diyor bakalım inşAllah bu ay hepimiz güzel haberler alırız
tanya25 Bende 5 ay arayla iki düşük yaptım :( ilk gebeliğim devam etseydi geçen ay doğum yapmış olacaktım… o kadar hüzünleniyorum ki hatırladığımda. Rabbim yardımcımız olsun , en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin 😞