Duygu-Y Ahmetcik normali çok istiyorum ama suni alıp 12saat suni sancı çekip doğuramadılar sonra sezeryan oldular. Çektikleri sancı boşa gitti hem kendileri yıprandı hem bebek. Bende aynı şeyi yaşarmıyım fikri çıkmıyor aklımdan. Birde geçen hafta 3700dü bebeğimin kilosu bir iki hafta daha beklersem ve böyle giderse 4e yaklaşacak. 4kiloya yakın bebeği doğurmakta kolay değil 🤷🏻♀️ Kafamda deli sorular 🥺
Ahmetcik Duygu-Y bizde 38.haftada 3400dük bu hafta kontrolümüz olmadı henüz ama doktor 4000-4200 e kadar bir problem olmaz dedi bana bir de kilo alma hızları aynı olmuyormuş her hafta
Duygu-Y Eserekliruhalim hurma plates topunda hareket yapıyorum zaten bebeğim kanala tam girmemişti geçen hafta kontrolde bakalım bu hafta ne olacak
Eserekliruhalim Duygu-Y benimkinin kafasi girmis oyle diyordu doktoe. Suni sanci kiminde acilmayi hizlandiriyormus diye duydum
Gizeem-2512 Duygu-Y pilates ve hurmadan sonra bu hafta kanala inmiş mi bilgi verir misin acaba bende deneyim hepsini haftaya doğum olması gerekiyor çünkü
Duygu-Y Eserekliruhalim evet hızlandırabiliyor ama bazılarına etki etmiyor. İş arkadaşım mesela,12saat suni sancı çekti ve sadece 1cm açılması oldu en sonunda sezeryana aldılar 😕
Duygu-Y Ahmetcik evet belki son günlerde daha az alabilir ama 4civarı olma ihtimali yüksek böyle giderse
Melisasam Eserekliruhalim 39+3 olduk bizdr bende yaptim totem ama yok pek ise yaramadi insallah sizinki işe yarar bende nasiplenirim 🙈 ama farkettigim birsey var bu ayda dogum yapicak olanlarin ki bir turlu gelmek bilmiyor. Kiz ya da erkek farketmiyor. Gelmiyorlar 😔
SeymaTorlak Eserekliruhalim hiç belli değil canım 20 dakikada bir sancım geliyo heran herşey olabilir😊😊
Pinkyellow Eserekliruhalim ondan bende korkuyorum valla okadr sanciyi cekip bide açılma olmadı diye sezeryana alinirsak vay halimize Allah korusun😣😣
ftm_ Benim de 39+2 . Ben de çok beklemek istemiyorum haftasonuna kalmadan 39+6 da yatış istesem suni sancı için doktor kabul eder mi acaba ? Yarın Nst kontrolü var şansımı denicem
Prensesimm77 Eserekliruhalim bende 35.haftadan sonra haftada 1 gidiyodum 39.haftan sonra 2 günde bir çağırdı doktorum bende bilmiyorum ki
bebegim_28 Eserekliruhalim öyle bekledik ama gelmedi suyu azalmış kilo alımı durmuş riske atmayalım dedi
Nktozkn Benimde son 5 cuma günü fitille doğumu başlatacak doktorum hiçbir belirtim yok sadece 1cm açılmam var 🙈 bebeğim tam kanalın üzerinde ama kanala girmiyor ne yaptıysam doktorum düzenli sancı ile girer merak etme diyor ama bakalım 🤷♀️
Anisalenasmom Eserekliruhalim Yok canim sokmuyorlar Benim 7.ci aydan sonra hep alttan baktilar 38. haftada bi bakti kilosuna suyuna o kadar.Burda sezeryana kolay kolay almazlar
Eserekliruhalim Anisalenasmom ne degisik sistem bizde istedigin zaman gor cocugu🤣 alttan daha muayene olmadim düşün doguma 4 gun var