Fikoo [silindi] Kokulara karşı aşırı hassaslaşmıştım, arkadaşım test yapmamı önermişti ve pozitif çıkmıştı :)
lifeofmybaby [silindi] göğüslerin anormal şekilde büyüdü ve benden bebek kokusu geldi bunu eşim bile fark ediyordu sanırım süt salgılıyordu göğüslerim çok ilginç. Birde ödem oldu vücudum her yerim şişti ve kasıklarımda iğne batması gibi bir şey oluyordu
Skran [silindi] mide ve bel agrısı vardı bende aşırı derecede sonra bı gece de sabaha kadar kustum Meğer hamılemısım ertesı gün testte çıktı❤️
Mary06 [silindi] aşırı uyku isteği, uzun saatlerce uyumak kalkamamak, sık sık WC ye gitmek, halsizlik, göğüslerde değişiklik
flowers [silindi] birtek adete iki gun kala kasikta keskin bir agrim oldu onda da adet olucam sandim ekstra bir belirtim hic olmadi
Alizade_16 [silindi] benim midem bulanıyordu adetime 3-4gün kala o yüzden çokda inanmadım gebelik olucağna arkadaşlm hadi bi yap ne olucak israr etdi yapdım pozitif çıktı. Bide göğüslerim büyümüştü
Nklcilis11 Bende de vardı belirtiler ama bugün testte negatif çıktı. Sabredin kızlar umudunuzuda kaybetmeyin ama. Adetinizi bekleyin testi negatif görmekten korkuyorsanız