lina_uzn Kızlar trendyoldan falan ürün bakıcam çok fazla marka var naylonumsu yapıda olmasın düzgün olsun hiç marka bilmiyorum yardımcı olur musunuz. Sadece e bebek var onu biliyorum 😬
kubra_c lina_uzn Lcw ürünlerini beğeniyorum, e bebekte ikili takımlarda bazılarında bir tanesi 100% pamuk biri karışımlı olabiliyor dikkat edin derim, birde ınstagram da cıldırıns diye bir sayfa var ben oranın tulumlarına model olarak bayıldım pamuk diyorlar yorumlarıda iyi bi inceleyin derim 🌸
[silindi] lina_uzn Hug by organic,4 love babys, nesrin veli, carters & minycenter, little honey bunnies ,bg store markalarına bakabilirsin hepsi trendyolda mevcut ürünleri organik pamuk vb. Baya kaliteli magazalarda bulamayacağın kıyafetler var
Hayalet lina_uzn ben Trendyol da çok fazla satıcı var diye almıyorum genelde ebebek ve Waikiki den aldım hepsinin malı bir bir sorun olunca değişim oluyor ama diğerlerinde aldıktan 15 gün sonra tiftiklense dahi karışan eden olmuyor 🤷♀️
lina_uzn Meriwa bazılarında yazmıyor ya 😞 bilindik marka falan varmıdır diye sordum anneler artık aşinadır markalara 😃
lina_uzn kubra_c aaa çok mantıklı ikililerde %100 pamuk diyip iki üründe olmayabilirse 😞 ay nasıl güvenip hastane çıkısı seti alcam ben 😂
kubra_c lina_uzn Evet bende bugun öğrendim öyle yaptıklarını 😌 ama dokunmadan almıyorum ben tek katını elle tutunca pamuklu hemen kendini belli ediyor zaten 😬 o ınstagram sitesi içinde pamuk dediğinden bir tulum almayı düşünüyorum eğer dedikleri gibi çıkarsa devamını alırım 😌
[silindi] [silindi] little honey bunnies den urun aldiniz mi? Urunler cok tatli gorunuyor ama trendyolda gorselleri sanki cakma, dolandirici instagram butigi gibi. Oluyor ya yabanci sayfalarin fotografini kullanip alisveris yapinca alakasiz birsey gonderen hesaplar, o yuzden cesaret edemedim
[silindi] [silindi] kendilerinin instagram sayfaları mevcut aynı isimle satış yapıyorlar. Güvenilir bir problem yaşamazsınız 🧡
lina_uzn [silindi] hadi ya trendyolda genelde kötü bir şeye denk gelmedim ama bebek ürünlerinde olma ihtimali var mı diyorsunuz bende bakayım o markaya bari😃
lina_uzn Hayalet değişim oluyor mu öyle tiftiklenince bilmiyordum aslına e bebekten kısa kollu ve uzun kollu zıbınları alcam. Birde pijama altı alcam. Baya alcam baya ucuz e bebek zıbınlarda
lina_uzn Hayalet şu battaniyeler kazık gibi oluyor ya yıkamadan sonra e bebek battaniyeleri nasıl sence
cloverart lina_uzn mamino ilk oğlumda tüm bebek ürünlerimi ordan aldım 6 yaşına geldi, 2. Oğlumuda onlarla büyüttüm, 3. Ye hamileyim hala yesyeni. Tavsiye ederim 😊
rose90 lina_uzn ben çoğu şeyi hm den aldım ürünler çok kaliteli ve genrkde pamuk gar zaman açıklama kısmını okumak gerekli bir iki parçada LCW den aldım
Selin59 lina_uzn ben lcw ve kotondan aldım.. sanırım ordan almaya artık devam edeceğim, hem ürünleri çok güzel hem fiyatlar iyi 💙
Efadime Kizlar ilk bebegim kiyafwtleri nasil.almaliyim 03 ayli ne kadar 3 6 ayli ne kaadr almaliyim yerdim edin lutfen
lina_uzn Efadime yenidoğan zıbın almalıymısız bol bol birde alt olan pijama yani arkadasım patikli alma fazla hemen büyüyorlar dedi normal patiksşz şekildede al dedi. Yenidoğan alacaksın fazla abartmadan. Sonra zaten büyüdükçe alırsın. Bana böyle söylediler yeni doğan bakıyorum birde 0-3 yaş bakıyorum. Kışın doğacak bebek ocak sonu. 3 ay giyecek zaten sonra yaz gelecek o şekilde kısa kolluya gececez sanırım🤷🏻♀️😃