Cigdemmm_1 Kızlar merhaba, 36. Haftama girdim ve bugün tüm gündür ishalim mide bulantım iştahsızlığm var heryerm ağrıyor sanki. Doğum belirtilerinden biri de ishalmiş acaba olabilir mi? Başına böyle birşey gelen var mı
zeyzey95 Cigdemmm_1 oladabilir olmayadabilir. Patates haşla ye baya iyi geliyor ishale ben iki tane yiyorum hemen geçiyor
feamtrmea Cigdemmm_1 bir hafta önce aynısını yaşadım akşamdan sabaha kadar aralıksız nerdeyse kustum ishalim de aynı şekilde sürekli tuvaletteydim 39. haftadayım bence şu aralar ciddi bi salgın var eşimde öyle oldu çünkü
Selin59 Cigdemmm_1 ben hiç ishali duymadım doğum belirtisi olarak. Çok alakasız bence. Muz ve patates haşlaması iyi geliyor
Ipekannesi Cigdemmm_1 görümcem aynı şekilde corona geçirdi bence kesin doktora git gebesin sonuçta sıvı kaybetmemen lazım serum filan takarlar belki.
Cigdemmm_1 feamtrmea canım dışkı rengin nasıldı acaba ? Benimki siyah Demir ilacından dolayı olabilir ama
a_s_a_f Selin59 vücut doğuma kendisini hazırladığı için ishal olunabiliyor canım. Araştırırsan bulursun 🌸
feamtrmea Cigdemmm_1 akşam başladı öğlene kadar sürdü bidaha olmadı benim ishalde kusmada ama zaten çıkaracak bişey kalmadı içimde kusmaktan boğazlarım yırtıldı su içsem kustum bir iki gün iştahsızlık devam etmişti 🥺
Ayca13tr Ben surekli ishalim ama doktorum normal dedi bi sikintimiz yok dedi 35+ 2 yiz simdilik haftaya kontrolumuz var drunuza haber verin bi sorun bence emin olun en azindan
minikbebeklerim Cigdemmm_1 bende bugün 36ya girdim. 4 gündür mide bulantısı ve ishal var. Cuma günü mide bulantısı çok olunca kontrole gittim ve rahim ağzının incelediğini öğrendim. Bebek aşağı inip rahim ağzın inceldikçe bulantı yaparmış
rodin123 Cigdemmm_1 Ya aslinda onu belirtiye bağlamamak lazım 31 haftaligim 2 hafta içinde 5 defa ishal oldum yediklerin etkiliyor mideni üşütebiliyorsun buna benzer bir çok şey eğer doğum için belirti arıyorsan hiç arama o belirti bir o kadar belirli oluyor merak etme 😀 ilk hafif adet ağrısı gibi başlıyor daha sonra şiddetleniyor zaten ondan 1 2 gün önce değişik hislere giriyorsun ilk kızım şubatta doğdu hava soğuktu saat gece 11 de sıcak bastı gece gece eşimle dışarı çıktık yüzüme sert rüzgar eşsin istiyordum mesela normalde terlemem ve terlesemde kokmam 2 gün boyunca terledim terimde çok kötü koktu yani bebek geliyorum anne diye böyle belirtiler verdiriyor
Busbushatun Cigdemmm_1 canim bebek buyudugu icin bagirsaklar skisip bu tarz degisiklikler yapabiliyor ama dogumda ishal ve kusma oluyor bu belirti ama oyle dogum yaklastikca olan bi belirti deil sancilar basladiginda yasanan bi belirti bende olmustu suyum gelmisti snra ishal kusma dediler normal korkma snra zaten sancilar basladi arkasindan