Zynp63 Mekselinda evet şükür kız evladım var birde erkek olsun isterim oğlum olsaydı kız isterdim hayat böyle
meryemisloading Zynp63 niye cevap vermiyorsunuz foruma girdiğiniz görülüyor insanlar merak edip soruyor :)
Zynp63 MehZey evet insanın bakası gelmiyor ama şöyle düşünün bebeğiniz ilk zamanlar sadce karartı görebiliyor o yüzden rabbim öyle yapıyor bebek göğsü daha iyi görsün diye
Esrae2 Zynp63 canim merak ettim 4 cocuk zor mu bakmak ? Bende 3nimaraya hamileyim gözüm çok korkuyor birde yaslari küçükler nasıl oluyor hayatın düzenin değişti mi? Herşey değişecekmiş gibi geliyor bana🤦♀️
Zynp63 Esrae2 ev hanımıyım Zaten zorluk nasıl oluyor 1 kat daha görüşüyorsun zaten anneliği önceden tattığın için biliyorsun sadece eve bir nefes daha giriyor
morusevenanne papatya35 aynen ancak bi cahil başkalarının ne dediğini önemsemeyip aynı at gözlükleriyle hayatına devam eder.
Can2 Zynp63 hayırlı olsun inşallah benm ilk kızım oldu gögüs ucum cok hafif koyulaştı şimdi erkek bebeğe hamileyim simsiyah bende farketti ama tabi herkeste farklı olabilir .Allah hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin 🌸
ebruakyuz22 Zynp63 benim 2 kızımada aşırı derecede karardı göğüslerim bence göğüs kararmasıyla cinsiyetin alakası yok
Gedonas17 @Zynp63 postunuzu sonuna kadsr okudum epey bi merak ettim nr yaptınız gittiniz mi doktora kaç haftalık? Cinsiyeti ne? Allah kucağınıza almayı nasip etsin 😊