Mervefdnc16 Kızlar hamilelikten önce de egzamam vardı momecon pomat kullanıyordum 2 aylık hamileyim doktoruma sormaya zaman bulamadım elimde ki egzamada ilermiş durumda randevuma da daha çok var Var mı bu durumda olan Momecon pomat kullanan ?
EsraUmt Mervefdnc16 Benim de ayaklarımda var öncelikle geçmiş olsun sana dokunan gıdaları mümkün olduğunca az tüketmeye çalış o ilacı kullanmadım ama dr una sorarsan daha net ve doğru olur ben doğal yoldan çay ağacı yağı ve lavanta yağını karıştırdım sürüyoeum kaşıntı oldukça hem rahatlatıyor hem de faydasını görüyorum. Bir de bu kremi kullanıyorum https://m.trendyol.com/bepanthol/sensiderm-krem-50-gr-p-40503086?boutiqueId=525096&merchantId=129708&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=pla_shopping_smart_category_kozmetik&gclid=Cj0KCQiAy579BRCPARIsAB6QoIbgf-XvkqvHiZQjMK4u3ne6Fyma7Z6oWdjxd_jdFSgy1DShVsedvTYaAlXlEALw_wcB
Mervefdnc16 EsraUmt Çok teşekkürler bu kremi çok öneren oldu doktora sormadan da kullanmak istemiyorum 3 hafta sonra kontrolüm var o zamana kadar dayanıcam artık 🤷♀️😌
EsraUmt Mervefdnc16 Kortizon içermediği ve çocuk bebeklerde de kullanılabildiği için ben sormadan başlamışrım sorduğumda da kullanabilirsin demişti zatwn çok dayanılmaz kaşıntı olmadıkça sürmüyorum.
Mervefdnc16 EsraUmt Benim neredeyse parmaklarım yarıldı kanıyo arada randevu gününü dört gözle bekliyorum 😔