Lidya-T aysenur_3460 Her sabah istisnasız kustum. Doğuma giderken bile kusuyordum İlk üç ay sabah akşam artık zorlamaktan göz damarlarım çatlamıştı. Hiç bir fikrim yok niye böyle olduğuna dair tamamen şans işi. Bazıları çok rahat geçiriyor bizde bulantılarla bitiriyoruz bu süreci.
Minik05 aysenur_3460 ben 34 haftaligim mide bulantısı yüzünden vitamin demir ilacı hiçbirşey kullanamadım. Biktim artik bulantilardan
Gmzsrcn bende 33 haftalığım hâlâ mide bulantısı kusma var üstelik hiç bir ilaç kullanamıyorum ne kan ne demir dört gözle bebeğimi bekliyorum artık çok yoruldum.. Rabbim hepimizin bebişini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Ervasevgi Gmzsrcn bende 26 haftadayım bende bulantı kusmadan dolayı ilaç kullanmama rağmen demir hapını içemiyorum çok kötü oluyorum peki doktorunuz bisey dedi mi ben daha söylemedim doktoruma acaba bi sorun olur mu demir hapını kullanmasak 😔
aysenur_3460 Minik05 bende Miğde bulantısından vitamin takviyesi alamıyorum kan ilacını almaya çalış hap verdimişti o da miğdemii bulandırıyo diye şurup şeklinde verdi çok rahat bi şekilde onu içebiliyorum sıkıntı yok sende kullan ne kadar kanın olursa olasan rahat geçer hamileliğin
theAna aysenur_3460 bünyeye bağlı bir durum sanırım. Yapmadığım denemediğim şey kalmadı bunun için. 38den sonra kesildi gibi biraz ama sabahları devam ediyor onun için de susamlı kraker yiyorum. 🤦🏻