Gozdefiraf Gamzelimseyma hamileyken diyetisyene gidilmeli mi sizce?ilk gebeliğimde 36 kg almıştım şuan 10 haftalık hamileyim kilo artışım henüz olmadı.ama çok korkuyorum sizce bi diyetisyene görünmeli miyim?
Liyuzamom Mzeynepp ah bacım ben daha 27+4üm 79 kiloyum 2 hafta önce 80 kiloydum doktorum azarladı bende ekmeği kestim kepek ekmeğe geçtim abur cuburu azalttım. Anca 1 kilo vermişim sen son aylardasın 80 kilosun bide bana bak ah ah 🤷😁😭😭
balllkabagimm adm 78ile hamile kaldım düştüm 75oldum sonra tekrar aldım şimdi 31+4 teyim ve 87kiloyum🥲
H_myra1 adm 65 ile kaldım 34+0 80 kiloyum 3 haftadır kilo almadım umarım doguma kadar almam zira hakkımı doldurmuş bulunmaktayım🥵
itsagirl2022 63 ile başladım önce 54 e kadar düştüm, şu an 30 haftadayım 61 oldum. Bulantı kusmalar bitmeyince böyle oldu😥
Seross10 adm Hamile kaldığımda 73.3düm ilk sağlık ocağı kontrolünde. Şimdi 28 haftadayım 75-75.5 arası gidip geliyorum🙂
Melis77 Evlendikten sonra bir yıl içinde 4 kilo aldım 53 ile hamile kaldım şimdi 29+4 üm ve 66 kiloyum 🙈 ama hiç bulantım olmadı hep kilo aldım hayatımda hiç bu kadar kilom olmamıştı inş doğumdan sonra hemen gider kilolar 🙏🏻