Gekon1710 lhanMerveGler bende 73 ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum 17+0 haftalığız normal mi bilmiyorum?🙁😭
lhanMerveGler Gekon1710 ilk gebeliğim inanki bilmiyorum ☺ 16 haftadayız bizde 74 ile devam ediyorum Doğumdan sonra azmedilirse verilir takma kafana fazla bebişlerimiz için alıyoruz biz bu kiloları 😍
Brcesresl Meralecrin gene iy bence ben suan 74 çıkıyorum yani 14 kilo oldu 😱 ve 20. Haftaya daha yeni girdik
Gozdefiraf Gamzelimseyma hamileyken diyetisyene gidilmeli mi sizce?ilk gebeliğimde 36 kg almıştım şuan 10 haftalık hamileyim kilo artışım henüz olmadı.ama çok korkuyorum sizce bi diyetisyene görünmeli miyim?
Gencmomy adm 51 kiloyla başladım 5.hafta bitiyor 6.haftaya giriyoruz 52 kiloyum 🍃 Hanimlar sizce kac kilo alinmali tüm hamilelikte ?
Gamzelimseyma Gencmomy zayıf hamile kaldıysanız 15 e kadar çıkabilir normal kiloda hamile kaldıysanız 7-12 arası kilolu hamile kaldıysanız en fazla 7 kilo almanız sizin için en ideali olacaktır. 🤗
belizdoruk BurcuAydin sanırım aynı olcaz bende 80 ile kaldım şu an 97 26 hafta 😂😂😂seni de geçerim canım 😂
Mavi1 75 kg hamile kaldım, yememe içmeme çok dikkat ettim ekmek un makarna pilav kekler börekler çörekler yemiyorum, şekeri kestim iyice zaten kullanımıyorumda 🙂 hala 75 kğ dayım. 13+3 😊 yürüş hareketlilik ve bol su