Littlemisssunshine 15+3 üm bgn. 54 ile hamile kaldım hala 54 üm.. ama anlamasığım bir şekilde belim kalınlaştı popom büyüdü. Var mı böyle yaşayan?
Fatmaaaa Littlemisssunshine benim de öyle belin kalınlaştı popom ve bademlerin genişledi. 54 ile hamile kaldım 55.500 şu an 15 haftalık hamileyim
Gurseda Brcesresl tek degilsin okudukça sinirlerim bozuldu😂 15.haftamdayim 63 ile hamile kaldim 70 kiloyum ve artik tartiya cikmaya korkuyorum 😓 az kilo alanlae diyetisyen esliginde mi ilerliyorlar 🤨
Brcesresl Gurseda inan çok mutlu oldum 😂 çünkü ben baya şişmanladım duramıyorum da 😂 diyetisyenede gittm ben ya hiç alakası yok beyinde bityo yemicen işte o zaman alınma heralde
kubraninevi İlk hamileliğimde 51 ile hamile kalıp 60 ile doğum yapmıştım 39.haftada. Şimdi 48 kiloyla başladım daha 6 haftalığız bakalım 😌
MukaddesTan Nlgnclskn taktikle ilgili bişey değil tatlım emin ol benim verdiğim gibi vermek istemezsin sürekli kusmak ve mide yanmasından dolayı verdim o kadar kiloyu keşke 10 kilo daha alsaydım ama o şekilde vermeseydim
GokceGenc Yaprakk benden işten cıkıyorum baya yuruyorum inşllh bnde cok almam bebişim saglıklı olsn yeter cunku kilo almaya musaitim inş yuruyuslern faydasını gorurum ztn bu ara bişi yiyemiyorum mide bulantısından
Ayseylcn Xrem maşallah ☺ peki yaşın kaç canım bu konuyu bende duymuştum o yüzden soruyorum 20 22 arası ise normalmiş boy uzaması