Duyguynrky Ozlemm görünüşten 🤣 taşıyamıyorum resmen. Hatta eşime diyorum sence bir tanesi kaç kg çeker o da 2 kg diyor 😂😂😂 siz düşünün (ama çok küçüklerdi 75 bol geliyordu şuan 90)
Ozlemm Duyguynrky masallah bende tik yok.. buyudu ama ole cok degil... 17+6 yim... bakalim bekliyorum 😂
Duyguynrky Ozlemm aman büyümesin küçük olsun içi dolu olsun boşver 😂 benim 19-20. Haftaya kadar büyüdüler şimdi 23 haftamdayım durdu ama zaten az daha büyürse koca memeli olcam memeden önümü göremicem😢
HacerelikZeytinolu Busra_gezen Bende anlamadım nasıl kilo almıyorlar benşiştikçe şişiyorum 60 la hamile kaldım 23+5 günlük hamileyim kilom 70 oldu aşırı bi iştahım da Yok ama alıyorum böyle giderse 80i geçicem diye korkuyorum
Busra_gezen HacerelikZeytinolu kesinlikle bende 64le hamile kaldım şuan 24+6 günlük hamileyim 73 kilo oldum ve dediğin gibi benimde meyve dışında öyle çok isttahim yok ve calisiyorum sürekli hareket halindeyim ama bende aldıkça alıyorum ne olucak boyle bilmiyorum 😂
Tubanne HacerelikZeytinolu bende 25 haftalık 55 ile hamile kaldım 69 olmuşum. Bu hafta muayene m var, sizin doktor birşey dedi mi?🤢