Gxxxe Busra_gezen bende anlamadım herkes zayıflamış moralim bozuldu yahu.. 53.5 la hamile kaldım tam 10 .50 kilo aldım 24+4 Uz 😊😊😊
Ayseylcn Elif2307 hemen hemen aynıyız canım ☺ bende 63 düm hamile kaldığımda şuan 67 68 arası. 21 haftalık benim senin kaç haftalık ??
Elif2307 Ayseylcn ben çabuk kilo aldigimi dusunuyorum ama herkes o kadar farklı ki bazısı daha çok almış bazısı hiç almamış falan insallah doğuma kadar daha çok almayız ve doğumdan sonra hemen veririz kilolari yeter ki evlatlarımız sağlıklı olsun insallah😄
Ozlemm ZeynepKr kilolari hangi haftalarda daha cok aldiniz? Bende 17 haftalik hamileyim henuz kilo almadim. Sonra patlama yasicam diye korkuyorum 🙈
Duyguuuu adm valla bende 60 'la hamile kaldım 59 kiloyum suan 10+6 haftaligiz. Doktorum olsun önemli olan bebeğin gelişimi dedi 😊
Ozlemyldry gizemgnll bende 41 kilo ile hamile kaldım şuan 13 haftamdayım 43 kiloyum yemekle aram yoktu zaten zorla yiyorum birde çok spor yapıyorum umarım Doğumda sıkıntı yaşamam🤗
ZeynepKr Ozlemm her bir bucuk ayda ortalama 1 kilo aldm ama sporu brakmadiğim ve cok hareketli oldugum için böyleydi tatlı falan zaten seven biri değilim dengeli beslenince ayda 1 kilo alınıyor ortalama son ayda kilo patlamasi olayına pek inanmıyorum ben 🙂
Duyguynrky Ozlemm ben 20’de almaya başladım 🙄 ilk 3 ay sonunda 1.5-2 kg anca aldım. Ama şimdi 5 kg oldu 😂 gerçi benim en çok cicikler aldı 1.5 kg biri 1.5 kg diğeri totalde 3 kg cicikler eder 🤣
Nehir35 Ozlemm korkutmak gibi olmasin ama aynen oyle sonra bi patlama yasiyosun ben suan inanamiyorum kendime 20. Haftama kadar 3 kilo almstm oysaki
Ozlemm Betus93 almayalim gonul oyle istiyorda gercekler acı. Burda hep bi hafta icinde uc dort kilo aldigini yazmis. Korkmuyo degilim yani 🙈
Guldenbakay_077 60 kilo ile hamile kaldım 30+2 haftalık olduk şuan 66 kiloyum bakalım daha ne kadar alıcaz