Duyguynrky Hatice44 yaaa nasıl besleniyorsunnn formülü varsa isterim 😃 ben 5 kg aldım 21+4 teyim. Gıda zehirlenmesi sonucu 1 hafta yattım bebişim normal haftasında 2 gün önde 2 hafta iyiymiş 😃 maşallaahhh
Hatice44 Duyguynrky valla aslında çok seçiciyimdir yemekte ama öyle ne bulsam yiyorum ayrıca özenmiyorum yani aramızda kalsın haftada bir burgerking yiyorum dayanamıyorum büyük ihtimal bebeğin kilosu o hamburgerlerden geliyor 😄😄
Hatice44 Duyguynrky ama asla önermiyorum tabi fastfood yemeyin pizzadır burgerdır gazoz kola ben vazgeçemediğim için yiyip içiyorum çok zararlııı 😢Duyguynrky
Aycann 83 le hamile kaldım şuan 91 kg 30. Hafta 🤦🏼♀️😅 ve şekerden ötürü diyete başladık. Hedef 3-4 kilo verip ya da 91 i koruyarak Doğuma gitmek 😅😁
Hazalkap 60 kilo ile başladım. Hiç bulantım olmadı 20.haftada 64, 30.haftada 70 kiloydum. Şimdi 34.haftada 71 kiloyum. 20-30 arası hızlı kilo alınıyor 30 dan sonra yavaşlıyor.
MukaddesTan Hilalyildizarslan yediğim herşeyi kusmaktan midemde bişey tutamamaktan verdim sanırım bu kadar kiloyu hamileliğin sonuna az kaldı ama hala daha geçmedi bulantı kusmalarım bir süre sonra kusucam zaten diyip yemeyide bıraktığım için verdim heralde 😊