Ayca28 Arkadaşlar 70*110 park beşik aldık anne yanında kullanmak için . İçine yatak öneriniz var mıdır
Buketars Ayca28 ben ilk oğluma kanz’ın yatağını aldım en büyük boy denilmişti oğlum 4 yaşına kadar yattı oda yaptım sonra
Gly_87 Ayca28 bende yoykonun 70×110 park yatagini aldim icine yatak bakiyorum bi kac gundur.sunger gbi ince olanlardan degil bildigmz yatak olandan ariyosun sende demi. Internetten baktgmda maxi cosi markada ve duymadigim 2 markada daha vardi bu olculerde,yatas ve kraftta goremedim bende
tnc35 Ayca28 ben aynı ölçülerde Park yatak aldım ve içine yine aynı ölçülerde yataş ın yatağını. Hepsi burada da indirimde hatta şuan bakabilirsiniz. Yataş twiny sünger yatak
Ayca28 Buketars iç yatağı ile birlikte miydi bizim ayrı satılıyor da iç yatağı nasıl olmalı karar veremedim Çünkü park beşik yatakları biraz ince ya doğrusu nasıldır
Ayca28 Gly_87 yataşın park yatak içi ninni yatak var o olabilir sanki Satıcıya sordum bu ince yataklardan dedi
tnc35 Ayca28 çift taraflı , bir tarafi 0-2 yaş diğer tarafı 2-6. Gelişimi için 2 yaşa kadar sert olması gerekiyormuş bir tarafı öyle diğer tarafı biraz daha yumuşak. Bende kullanmadım henüz ama araştırıp içime sinen en uygun yatak oldu,bakalım ☺️