SILA--123 24 haftalik hamileyim kizlar cok agir bir grip atlatiyorum dogal yollarla nasil gecirebilirim
Tugce0158 SILA--123 bundan 3 4 gün önce bende tıkandım buraya yazmıştım soğanı ikiye böl baş ucuna koy dediler yaptım limon yedim mandalina yedim sabah ezanla gayet rahat uyudum.ertesi gün biraz kırgınlık vardı uyurken terlemişim o terle atmışım .limon çok güzel burun açıyor
Burculicee SILA--123 bol bol vitamin al portakal mandalina sebze meyve eksik etme çorbalarını hafif karabiberli içebilirsin
Nesliyazmazz SILA--123 grip olduğuna emin misiniz. Belki covid dir. Çünkü griple belirtileri çok benzer
MaviMasal Ihlamur limon bol bol c vitamini ile atlatmıştım ben. Özellikle mandalina bol tüketmiştim. Sıcak çorabalar falan içmiştim öyle geçti çok şükür
nur816 Tavuk suyu çorbası ve başka sıcak corbalar icin, bol bol c vitamini ve su için mutlaka. Umarım kolaylıkla atlatırsınız çok geçmiş olsun 🤲💐
Tugce0158 Ftmsrkn Valla ben yaptım çünkü hasta olmamak için her yolu deniyorum çok şükür olmadan da atlattım.