200720112021 molsalkim Merhaba! Normal Doğum daha sonra sezaryen ile doğum dan sonra normal doğum mu yaptınız bide bilginiz varsa ssvd tam ne oluyor
molsalkim 200720112021 ssvd Sezeryan Sonrası Vajinal (normal) Doğum demek kısaltma olarak baş harflerinden ssvd deniliyor Ben önce sezeryan sonra normal doğum yaptım
Linasalamandre Ssvd yi sonuna kadar destekleyen doktor halise yolli var Levent hastanesinde çok iyi bir doktor
Hatice5260 Linasalamandre merhaba ekstra ücret istiyor mu doğum ücreti nedir covitliyim hastanede yatıyorum çıkınca ona gitmeyi planlıyoruz inşallah destekler bizi
Linasalamandre Hatice5260 hiç bilmiyorum yani ben hiç gitmedim sadece takip ediyorum ve memnun arkadaşlarım var. Ben başka bir doktora devam ediyorum
Osgnhr13 Merhaba arkadaşlar 8 yıl önce sezaryan doğum yaptım. Şuan gittiğim dr ssvd yaptırıyo ama ben korkuyorum biraz panik biriyim. Doğum şekli benim tercihim mi yoksa ilk doğum gibi son zamana kadar bekliyorlar mı
molsalkim Osgnhr13 eğer ssvd istediğinizi belirtirseniz sancılarının ya da doğumu başlamasini beklerler ama sezeryan kararı alirsaniz gün verirler
AynurrBYK zippirana bende 32+5 de dogum yaptim ters oldugu icin sezeryan smdi 2 aylik hamileyim oglum suan 2yas 3 aylik sizin arasi ne kadar dogumunuza ne kadar var
zippirana Şuan 20 haftalık hamileyim kizimda haftasonu 3 yasina girecek yani nerdeyse 2.5 yaşındaydı hamile kaldığımda