Haticeyildiz Burcu1234 evet 12.haftayla beraber bitmisti bulantim dahada yasamadim sadece gecenlerde arabaya bindim ve arabada pis koku vardi dayanamadim cikardim
Busesamet17 Burcu1234 benim gecti başlarda çokdu bnim acayip bulaniyordu cok şükür gcti banada temiz hava iyi geliyo
hjertemami Burcu1234 benim mide bulantılarım bitti ama arada yemek yerken çok rahatsızlanıyorum. 16 haftamdayım hala 🤢 kusmalarım devam ediyor...
burcuali38 Burcu1234 Valla ilk 3 ay bende çok çektim hiçbirşey yiyemiyor içemiyordum su içsem geri çıkıyordu 3 kg vermiştim birdaha hiç yemek yiyemeyeceğim sanıyordum ama gerçekten 12.haftam bitti bulantılarda bitti çok şükür 🙏 şimdi 24+4 haftalığız çok nadir oluyor bulantı oda kusturmuyor zaten sadece bulanıp çekiyor
Burcu1234 Haticeyildiz öncesinde şiddetlimiydi peki yoksa hafif mi geçirdiniz,ben bundan sonra böyle kalacakmışım gibi hissediyorum ve çok endişeliyim😢
Haticeyildiz Burcu1234 cok kotu gecmisti yemek yesemde yemesemde solugu lavaboda aliyodum sabah aksam demeden kusuyodum ama bi anda kesildi 12.haftadan sonra
Kevser112 Burcu1234 merhaba şuan 13+4 günlük hamileyim ve 3 gündür iyiyim. Bende 3 gün öncesine kadar giç geçmeyecek sanıyordum maşallah şuan resmen rahatladım bitek sabah açlık bulantım oluyor umarım sizinde bi hafta sonra geçer
Nergiztn Ben 12+1 im önceden de yoktu zaten çok fazla bulantim nadirdi şimdide öyle ara ara oluyor balkona falan çıkıyorum temiz hava. Cok iyi geliyor hemen geciyo
Ayseozzeybek Canım herkesin bünyesine göre değişen bir durum bu ama genel olarak 12. Hafta itibari ile geçiyor olsada benim neredeyse 20. Haftama kadar sürdü ve 33. Haftamda olmama rağmen hala sabahları bulantım oluyor
Deletedmom404 Ay bende bugün 12. Haftaya girdim ama normalde sadece sabahları olurdu bugün hala devam ediyo bulantı tabi salatalık + havuç yedim biraz geçti şükür ya inşAllah bida olmaz 😊
Mrvanne Hafta da başlayan şiddetli olan bulantı kusmam 12. Haftada sadece sabahları safra haricinde olmuyo sadece çok yağlı veya ogun gazlı bi icicek ictigimde kusma oluyo 12+5 olduk.
Burcu1234 burcuali38 ayy cok sevindim sizin adınıza inşallah öyle olur benimde 6kilo verdim..iştahınız acıldı yani dimi enerjiniz yerine geldi normale döndünüz😊
burcuali38 Burcu1234 evet evet çok şükür 3 aydır hamileliğimin tadını çıkartıyorum 😍 şimdi bide karnım iyice çıktı insan daha bi mutlu oluyor karnı büyüdükçe 😍 inşallah seninkide geçer 3 aydan sonra 🙏 şimdi +5 kg ile devam ediyoruz verdiğin kiloyu alıyorsun yani merak etme ❤
seymos Burcu1234 geçiyor 12den 13 den sonra yani geçmese bile inan azalıyor. Bana herşey acayip kokardı ve kokusunu duyduğum an çıkarırdım 15deyim geçi iki.hafta oldu nerdeyse bazı şeyler hala midemi bulandırıyor ama hissedilir derecede azaldı 😉 endişelenme o zamanın da tadı var biteceğini bilmek güzel