Birgul_by19 Doktorum eşimle kan uyuşmazlığımız olduğu için en küçük bi kanamada iğne vurulmam gerektiğini söyledi. kanama olmaması durumunda 7. Ayda vuruluyomuş, 8+4 haftalığım bu arada. Aynı durumu yaşayan var mı?
Eevvrreemm Birgul_by19 bizdede kan uyuşmazlığı var ilk gebelikte sıkıntı olmuyormuş doğumdan sonra iğne yapmışlardı 2. Gebeliğimdeyim tahlil yaptılar şuanlık sıkıntı yok dediler ilerleyen zaman ne göstericek bilmiyorum ama
Esracim01 Birgul_by19 Evet canım 5.haftamda bu durumu yaşadım kanamam oldu. Kan uyuşmazlığı olduğu için tedbir maksadıyla yaptırdı Dr. Sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım bu yönde hafif bir iğne yan etki yaşamadım hiç. Kaygılanacak bir durum değil. Rahim kan uyuşmazlığından ötürü bebeği yabancı cisim zannedip atmak isteyebiliyormuş. Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın ❤️
kuzeylianne Birgul_by19 Benimde var tatlım. Devletteki doktorum kanaman sıkıntın yok o yüzden iğne 28. Haftada vuruyoruz dedi. Sonra özel e gittim asıl doktorum orada 2li ve 3lü tarama testlerinin yanı sıra kan uyuşmazlıklarınada baktı çok şükür sorun cıkmadı. Doktorum takıp edıyor yani. İne içinde 28. Haftayı beklıyoruz. Suan 22 haftalığız bi sorun yok olmazda inşallah. Ve senin gebeliğin de sorunsuz gecer inşallah. Aminn 🥰🤲
chaos Birgul_by19 Benim 9+4te küçük bi kahverengi lekelenmem olmuştu her ihtimale karşı vurmuşlardı iğneyi, 28.haftada tekrar gerek görmediler doğumdan sonra bebiş pozitif doğarsa bana bir daha vuracaklar ama
Susaminannesiii Bende 15.haftada kahverengi leke geldi bende igne vurundum. Diger durumları anlatmıs arkadaslar. Bu kanama ve leke durumunda en gec 72 saat içinde rhogam ignesi vurdurmanız lazım. Dikkat ederseniz hicbir sıkıntı yok.
turansmom1 Birgul_by19 bizimde var canım ama şuan kucağımda 🙂 Doğumdan sonra ve 28.inci hafta bir iğne vurdular onun dışında bir sorun olmadi🙂