pitircik2021 Sevgili anne adayları, gerçek indirimde olan takip ettiğiniz aldığınız ürünleri burada paylaşır mısınız belki bizde faydalanırız? İndirimsiz ürün almayı hiç sevmemde 😂
Muzicannn pitircik2021 😂indirimli alınca sankı bedava almıs gibi oluyoruz ama bize gerçek indirim lazım. Bende bu uygulamadan medet umuyorum. Gördüğüm indirimleri paylaşacağım ama
Babyy1S pitircik2021 https://www.hepsiburada.com/babycom-dogal-ahsap-boyasiz-anne-yani-besik-60-x-120-cm---tekerlekli-besik-p-HBV00000SKPSR?magaza=Al-Yu+Bebe ben bunu 718tl ye almistim sonra 800 tl ye cikmisti o zman indirimli almistim suan 699tl ve gercekten indirimli fiyatı
Mammimammi pitircik2021 bence hiçbirşey gerçekten indirimde degil. Şu son 1.2 ay içinde aldıklarımın fiyati baya bir artmış. Mesela en son kahve makinesi aldım.750 tlye. Şuan 850 TL. İndirimdeymiş güya. Satış politikası bu. Belirli birkaç ürüne telefon gibi indirim yapıp geri kalan herşeye bindiriyorlar.
pitircik2021 Ben lansinoh göğüs pompası alacağım ikili ve elektrikli. Bence yılbaşından sonra zam gelecek ürünlerden ve bu fiyatlara bulamayız gibi.
pitircik2021 Muzicannn valla ben 21. Haftadayım daha yeni alışveriş listesi yaptım ama ürünlerin eski fiyatlarını pek bilmiyorum arkadaşlarıma soruyorum anca. Buradan arkadaşlar yazda çok güzel olur.
pitircik2021 Babyy1S bu ürün güzel ama 70×130 istiyordum ben 2 yaşına kadar rahat kullansın diye. Sizce bu ürünü de 2 yaşa kadar kullanabilir miyiz? Dört kademe olması güzel boy olarak çocuğu kaldırır herhalde
Muzicannn Mammimammi dediğiniz gibi yapan satıcılar da çok ama mutlaka gerçek indirim yapanlarda olacaktır. Takipte kalalım gerçek indirimleri yakalayalım
pitircik2021 a_s_a_f araştırdın mı silverette çok pahalı ama başka markalarda var. Acaba çok fark oluyor mu kullanımda?
[silindi] a_s_a_f hangi marka acaba? Ben herseyi bu indirimlere birakmistim son dakika gumus kapagi sepetten cikardim, mamajoonun silikon sut biriktiren kapaklarindan aldim. Ama benim sepete attigim 310₺’den 169₺’ye dusmustu :/
hafsa0211 Ben hepsiburadadan şunları aldim indirimdeydi gerçekten de. Babyjam reflü yatagı 100.59 tl Lansinoh Göğüs ucu kremi 63 tl Yoyko anne bebek bakım çantası 99 tl Mustela pisik kremi 51 tl Loobex temassiz ates ölçer 154.5 tl Otribebe burun aspiratörü 30.8 tl
NilGrl hafsa0211o marka bebek bakım çantasından almak istiyorum bende ama 99 tl olanı bulamadım acaba bitti mi o indirim ?
NilGrl hafsa0211 149 tl ye var yoyko deluxe mi ne 😂 ondan almak istiyorum bir yandan da 4 aylık hamileyim erken mi acaba?
bahar95 Kızlar, ben göğüs pompasi alicaktim ama hangi marka alicağım bilmiyorum kullanıp memnun kaldığıniz varmi
pitircik2021 bahar95 canım ben çok araştırdım mamajoo ve lansinoh arasında kaldım. Ama en son lansinoh daha kullanışlı geldi ama ikiside alınabilir bence. İkili ve elektrikli olarak baktım ben.
Babyy1S pitircik2021 ben 1 yasina kadar kullanicam 4 yaşa kadar kullanimi var en fazla belki 3 yasina kadar yatar 70.130da iyi rahatlikla kullanır bu urun ben cok begendim tavsiye ederm alicak olanlara
hafsa0211 NilGrl normalde 149 ancak sepette 250 tl üzerine çıkınca secenek olaraj sundu onu bana bir iki kez de sepette düzenleme yaoarken fiyati 149a geri döndü ama tekrar cikarip secenek sonunca sepetimi onayladım 😊
pitircik2021 NilGrl yorumlar çok kafa karıştırıyor her türlü yorum yapan oluyor karar veremiyorum hiç. Kullanan arkadaşlarımdan aldığım önerilerdi benim.
NilGrl pitircik2021 aslında dediğiniz gibi diğer markayla aynı gibi bir şey ben e bebeğin sitesinde bir kaç eleştiri görmüştüm söylemek istedim 😊 bende sizin aldığınız markayı almak istiyorum bakalım 😊😊