Melihakaya Merhaba hanımlar benim gibi son adet tarihi 12ekim olanınız var mı test yapıp öğrenen oldu mu 😍
Htcky Melihakaya benimde 10 ekim son adet günüm bu ay 12 kasım gösteriyor bugün test yaptım negatif acaba erken mi yaptım 4 gün var daha
Kkubraaa Melihakaya ben en son 13 ekim de oldum hem testte hem kanda cikti cok şükür beta hcg 192 idi canim 😊😊
Nesse86 Melihakaya Bence bugün ya da yarin sabah bir test yapin adet olmadiysaniz eger bebiş olabilir 😁.
Kimyon Benim de son adet tarihim 12 Ekim. Adet tarihim 9 kasım. Ben 7 kasımda idrar testi yaptım çift çizgi çıktı bu sabah kan verdim bekliyorum
Busra-kaya Melihakaya eve aç hiç birşey yemedim öylede yaptım pozitif gün içerisinde de yaptığım da pozitif daha inanamadım 6-7 kere gebelik testi yaptın en son kan testi
hulya4627 Sabah ilk idrarla yapınca daha iyi kesin sonuç veriyor geceden idrarda hcg hormonu birikiyor ama belirtiniz varsa gidin kan verin kesin sonuç alırsınız
Melis61 Melihakaya ben ilk idrar testimi kasım 5 de yaptım çok silinti diğer gün haptım koyulaştı ayın 7. Sinde erken gebelik testi yaptım baya netti sonra o gün kan verdim 106 çıktı son adet tarihim 14 ekim di