Happybabyyy Kizlar bu arabayi kullanan varsa bilgi verebilir mi Kiwi city way in 5 in 1 bebek arabasi 🙄
Susaminannesiii Happybabyyy bende 7 ekimde aldım. Arkadasımın kızında denedik. Cocuk 3 yasında cok rahat sürülüyor
daisybebek Happybabyyy Ben kiwi nortway araba ve pusetini aldım çok memnunum. Cityway in puseti otomobil e uygun değil bilgin olsun. Babyfixshop sitesi kiwi ürünleri satıyor ulaşıp sorarak bilgi al çok yardımcı oluyorlar https://bebefix.com/
aslihancvk Happybabyyy bende aldım ama henüz kullanmadım Trendyol dan sipariş vermiştim gayet güzel geldi evde denedik sürüşü falan çok güzel kumaşı puseti yağmurluğu herşeyi içinde
Purpura26 Happybabyyy Canım ne yaptın bebek arabasını? Ben şimdiden araştırmalara başladım da kiwi, yoyko, bir de e bebekde ki canyon arasında kaldım. Bütçem 1.500 tl civarı
242424e Happybabyyy 1299 şu sanırım kiwi ürünlerinin satıldığı bebefix sayfasından aldım 1 ay oldu aşağı yukarı fiyat hala aynı muhtemelen
Susaminannesiii daisybebek citywayın pusetini sertifikalı oto koltugu diye sattılar bana. Hatta ben otokoltuğu ve bebek arabası mı alıyım diye sordum gerek yok puset zaten oto koltugu dediler🤣
daisybebek Happybabyyy Biraz geç cevap oldu kusura bakma 6 günlük anneyim 🥰 İnnova araba ve nortway puset 1449 tl ye aldım. Bunlar birbiri ile uyumlu Bazen 100 tl aşağısı 100 tl yukarısı kampanya oluyor
aslihancvk Kinalihalime beşiği ayrı aldım ben. Puset Bebek Arabası yağmurluğu çantası ayak koruyucu içinde