Busrazkn37 Kızlar 3 te suyum geldi 8 de hastaneye yatış yaptık. Sancılarım tavan ama hissetmiyorum açılmamda geldiğimden beri 2 cm ilerlemiyo. Lütfen dua edin bana böyle giderse sezeryan gibi gözüküyo ama ben çok korkuyorum
eymenMomy_ Busrazkn37 stres yapmayın. Sakin olmaya çalışın. Bebeginize kavusacaginizi düşünün saatler sonra size bakan boncuk gözlerini düşünün🥰Rabbim hayırlı kolay bir doğum nasip etsin inşallah🧡🤲
merisenel-2016 Busrazkn37 doktor yatman gerektiğini söylemediyse yürü canım😊Rabbim sağ salim kucağına versin inşallah yavrunu 🤲💕
Zumra45 Busrazkn37 hanı sık sık muane etmesınler bende 2 tane dogurdum normal dogumla sunı sancı vermıyılar mı canım
Busrazkn37 Zumra45 İlk geldiğimde alttan ilaç verdi daha sonra suni taktı nst de sancılar 100 çıkıyo ama hissetmiyorum. Doktorumla konuşmuşlar suniyi çıkartın kendi sancısını bekleyin demiş çıkarttılar o yüzden az önce
Busrazkn37 eymenMomy_ Amin canım inşallah. Düşününce çok güzel hissediyorum umarım doğum anındada yenerim korkumu
Busrazkn37 merisenel-2016 Amin canım çok teşekkür ederim. Doktor değilde hemşireler yatın dinlenin sabaha kadar diyo