Defnegul20 Bu Çarşamba sabahı meleğimle tanışacağım zaman hiç geçmiyor ilk gebeliğim sizce genel mi spinal mi olmalıyım
Sna-1234 Defnegul20 spinal bence tabi herkesin kendi fikri ama zaten bir şey hissetmiyorsunuz ve bebişi hemen gösteriyorlar genel olunca ayıldığınızda o ağrıyı aniden hissetmek daha kötüdür diye düşünüyorum baş ağrısı da çok yaptığını duydum
Esmanur_97 Defnegul20 spinal olmalısın bence canım anestezi teknikeri olarak söylüyorum genel anestezi pek tercih edilmiyor artık bebeğin azot gazından filan zehirlenme ihtimali var genelde o yüzden kesinlikle spinal olmalısın☺️
Defnegul20 Sna-1234 bazı insanlar iğneden dolayı sonra bel ağrısı kalıyor deyip korkutuyorlar ama bende epidural istiyorum ağlayışını ilk tepkisini görmek için
Ezgi0101 Defnegul20 aynı gün doğum yapıyoruz😹😍 bende anesteziyle görüşmemde spinal seçtim ama baya da korkuyorum o an bayıltın beni demekten de ayrı korkuyorum karışık duygular içerisindeyim😹😹
Defnegul20 Mekc son adetim 14 Şubat beklenen doğum uygulamaya göre 20 kasım ama 11 kasıma gün verdi doktor