Mervetekmn momm1 hamileliğin basından beri oluyo bende ama suan 31+2 daha fazla WC birleştik resmen 😂
pitircik2021 momm1 ben anlamadım bu işi hamileliğin başından beri aynıyım 21.haftayım. Son aylarda daha beteri olmaz inşallah
Haticeyuce31 momm1 6+1im bu hafta başladı bendede ansizin geliyor kosa kosa gidiyorum zorla valla 😂 bi gün diyorum isicem valla bi yere
momm1 Mervetekmn ekstra olarak kaçıncı haftada başladınız ben beş aylığım iki günüdr ekrsta baskı oluyor ya ☺️
momm1 pitircik2021 ya bende beş aylık oldum hemen tuvaletim geliyor iki gündür ekstra bi durum ama 🙂 şaşırdım yani ve birden göbeğimi daha da büyüdü gibi☺️ Bununla birlikte oldu yani sıkışma☺️ Ayy çok konuştum🤪
pitircik2021 momm1 evet ben farkettim 19dan sonra daha da büyüdü göbeğim. Son 2-3 haftadır büyüdü ve çok hızlı kilo aldım. 19a kadar almamıştım bu 2-3 haftada 2 kilo aldım galiba rahat. Sizde de öyle mi?
Defneninannesi19 momm1 ilk başlarda da vardı ama şu an daha fazla sanki 18 haftalığım ilk gevelik de böyle olmamıştı
bademsekeri42 pitircik2021 Bende neredeyse 20 ye kadar 2 kilo aldım gibi biişey şuan 28 haftalığıx toplam 5 kilo almışım
bademsekeri42 momm1 başından beri vardı ama 20. Haftadan sonra daha çok oldu şuan 28 deyiz gece en az 4 kere çıkarım gündüz her önünden geçerken 😄😄