Kızlar bende doğurdum çok şükür Hemen anlatayım 🤗 bebeğimin 33. Haftadan itibaren kilo alamama problemi vardı. Plasenta yaşlanmasından kaynaklandığını söyledi drum ve kontrollerimi her hafta yapmaya başladı. 37. Haftalık rutin kontrolde bebeğimin 2500 gr olduğunu ve artık 38.haftada sezeryan ile alabileceğini söyledi (makat gelişliydi bu arada) yine rutin kontrole gitmiştik eşimle😬 ben sabah erken saatte olduğu için aç karna gittim ki dönüşte hayaller kuruyorum şunu yerim bunu yerim diye 🤦🏻♀️ Ama beni oraya gönderen Rabbimin varmış bir bildiği 🤭 kontrollerimde hep ilk renkli doblör çektirir drumun yanına öyle giderdim. Çektirdim ama bu sefer drum beni aradı acil yanıma gel diye 🙄 yanına gider gitmez ilk söylediği “had bakalım ameliyata” 🤭 apar topar hasta katına çıkarıldığımı, üzerimdekilerin çıkarıldığını, damar yolunu açıldığını falan yaşadığım şoktan sonra yeni yeni hatırlıyorım. Ameliyata girerken çok titredim asla engel olamadım. Ameliyathane buz gibi evet ama üzerinize örtülen yeşil örtü sıcacık geliyor haberiniz olsun. Belden spinal olurken benim önümde kimse yoktu beni tutan. Bana 5 kere vurdular iğneyi kesinlikle hissetmiyorsunuz ama bende fazla denedikleri için artık hissetmeye başlamıştım. Uyuşukluk bana popomdan geldi 🤔 sonra hooooppppp yatırdılar hemen 🥴 his oluyor evet ama acı asla yok ilk ameliyata başladıklarında sanki karnınıza bastırıyırlar gibi geliyor sonrasında çekiştirme hissi geldi ve pat oğluşum karşımda 🥰 oğlum çıktığında ağzımdq garşp bi tat vardı mide bulantısı diyemem sonra gemen bi ilaç yaptılar ben bayılmışım 🤭 odaya geldiğimde oğlum beni bekliyordu. Bana aylarca 2500 gr denilen oğlum 1900 gr doğmuştu. Ve beni emmedi. Emme refleksi gelişmediği için hemen küveze alındı. Bugün eve çıktım. Dün doğum yaptım. Bebeğim hastanede kaldı 😔 dua edin bana kızlar Hemen çıksın yavrum kucağıma tez zamanda sağlıkla nasip etsin Rabbim 🙏🏻 İlk kalma anım feciydi.hala zorlanıyorum yürürken otururken kalkarken ve sırtımda inanılmaz bir ağrı var geçmeyen. Biraz uzun oldu sormak istedikleriniz varsa seve seve yanıtlarım. Bana dua etmeyi unutmayın 😔