1234 Arkadaslar bi anda iki kılo alamam dimi bugun cok aşırı yedim yemeyle alakası varmı birde nr yapmam lazım cok rahatsız etti beni
SevDin 1234 yürüyüş yapın yavaş yavaş en güzel o rahatlatır ama sonrasında bir soda için gece rahat uyursunuz
tco 1234 1 kilo almaniz icin yaklasik 7.000 kalori gerekmektedir. bir gunde iki kilo almamissinizdir yediklerinizin agriligidir. 2 bardak su icince tarti 500 gram oynar 😉 merak etmeyin
1234 Cans inan içecek yerim yok cnm üstüne birde erik yedim su içtim iki bardak yürüyüs yapsam fayda edermi
KaderGlserinOk Yediklerinizin kilosudur en sağlıklı kilo öğrenme yöntemi sabah aç karına tuvalete çıktıktan sonraki ölçümdür.
1234 KaderGlserinOk gercekten oylemidir yoksa bi anda nasıl iki kilo alayım evde bir tabak yemek ve muz yedim komauya caya gittim ordada yedikce yedim tartıldım ve şoklardayım birazdan yüeüyüş yapayım
Arya92 1234 mantıken yurursen yediğini yakarsin metabolizma hızlanır ve rahatlarsın .beni rahatlatıyor yani . bağırsaklarimi bile çalıştırıyor yurumek
Ozak Canım sabah aç karnına iç çamaşırınla tuvalete çıktıktan sonra ölçümünü yap yediklerinin kilosudur o 😂
1234 Ozak çok saolasın cnm bende bi an oyle görünce şok oldum tartımın pilini taktırayım hemen oyle deneyeyım
1234 SevDin saolasın cnm ya biraz yürüyüp rahatlayayım sodayı da cok severım erk kayısı da yedim inşallah vc cıkarda rahatlarım
Saganak 1234 yalnız sodayı yudum yudum içtikçe ne kadar şiş olursanız olun rahatladığınızı göreceksiniz.Ben öle şişince hemen içmeye başlıyorum şişe bitene kadar ben içtikçe gaz çıktığı için mideden rahatlamış oluyorum
nciPervaneSultanova 1234 hayır canım yedigün için öyledir. Su yemek zaten 1-2 kilo fazla gösterir en iyisi sabah aç karnına tuvaletten sonra yapılan ölçümdür. Gündüzleri tartılmayın yanıltır
OktayMeltemSahin 1234 bir anda yüklenmeyin sakın rahim büyüdüğü için mideye baskı yapıyor sizde bir anda yerseniz hazmedemezsiniz yürüyüş yada egzersiz yapın sakın uzanmayın oturur pozisyonda kalın en az 2 saat
1234 OktayMeltemSahin evet haklısın bi anda bu kadar yememk lazım cok zararlı ama tutamadım kendimi komsuya da gelince yedikce yedim