Mervetekmn Zehrayildiiz annem ariel bebek ıcın olanı aldı yumuşatıcı dalın ama kapak rengını hatırlamıyorum çok güzel kokuyorlar
halitefe Zehrayildiiz canım içeriği kimyasal olarak temiz olan duru granül, Dalin granül , dalan granül ,minoris, siveno,ecowel gibi markalar var bunlardan birini seç incelenmiş ve içinde zararlı kimyasal olmayanlar bunlar
minnie123 Zehrayildiiz duru granül matik aldım bakalım hiç kullanmadım olumlu yorumlar da var olumsuz da ama içeriği temiz olduğu için muhendisinoğlundan bakarak aldım inşallah kullanıp görecez yakında nasıl olduğunu.
istanbul3434 Zehrayildiiz yesil anne (mom’s green) urunlerini guvenle kullanabilirsiniz. Alerjik astim hastasiyim tum kimyasallara alerjim var. Cok arastirdim urunleri tamamen organik ve sertifikalarini da sertifikayi veren kuruluslari arayip tek tek kontrol etmistim. Benim evimde kimyasal hicbir sey bulamazsiniz, camasir suyum, sampuanim, deterjanim hep organik. Bebegime de Yesil Anne kullanacagim.
Mom092 Zehrayildiiz dalin sivi aldim ama leke cikarmadi beğenmedim bende tavsiyeler uzerine duru granul siparis ettm hepsi buradada indirim vardi kacirmak istemedim 6 adet siparis ettim bakalim insallah memnun kalırım 🙈