Nehirimmm06 Kızlar ben bu ay aşılama yaptırıyorum 8 ay önce bebeğimi kaybettim klomen kullandım yarın yumurta kontrolüm var sizin nasıl gidiyor ? Nelere dikkat ediyorsunuz
Ysmandriuta Nehirimmm06 canım aşılama be oluyor doktorumda bana eğer çatlama iğnesiyle hamile kalmazsan aşılamaya geçicez dedi o süreçte ne oluyor bilgi verir misin
anneadayiyim55 Nehirimmm06 bende bu ay aşılama yaptırdım 8. Günüm bugün beklemedeyim Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah 🙏🏻 Aşılama günü çok çabuk geldi ama aşılamadan sonra günler geçmiyor size de öyle geldi mi ☺️
Nehirimmm06 Ysmandriuta canım yumurta takibi yaptırıyorsun çatlama iğnesini yaptırdıktan 36 saat sonra eşin sperm örneği veriyor o yıkanıyor en güçlü olanları sana enjekte ediyorlar bu şekilde hamile kalman kolaylaşıyor
Nehirimmm06 anneadayiyim55 evet geçmiyor bide umudumu yitirdim sanki ben bugün 12. Günü dün test yaptım çok silik çıktı çizgi onun dışında testler hep negatif 😔
vuslatim34 anneadayiyim55 Nehirimmm06 kızlar bende yarın gideceğim aşılama için adetimin 3. Günü oluyor yarın. Neler yaptınız gonalf iğne mi kullandınız
anneadayiyim55 Nehirimmm06 yapma test yanıltıyor olumlu olumsuz kesin 15. Gün ve sonra ki günler belli oluyormus iğne hapın etkisi bünyede olabiliyormuş yapma test olur mu
anneadayiyim55 vuslatim34 bende adetin 3. Günü gittim muayene etti gonllf iğne verdi bana da bugün aşılamamın 9. Günü