ikicocukannesii Kızlar ilk çocuğumun adı ayaz bu ikincide erkek bi türlü isim bulamadık siz ne koycaksınız yazarmışsınız bizede fikir olsun
Kuzey61 ikicocukannesii ilki Demirhan Kuzey 2. Yine erkek dedi doktor Bende kara kara düşünüyorum şimdi. Ama Keşke sevdiğimiz iki ismide tek çocuğa koymasaydık diyorum şimdi diğeri lazım oldu 🙈🙈
Mervetekmn ikicocukannesii Aras Mert benım oğlanın adı ❤️ Ama aren arel çınar Burak berk Kaan uras Cenk
ikicocukannesii Semrag03 iki isim koymak istemedim ben hiç canım ilerde kullanmıyolar yada illa birini beğenmeyip diğerni söylüyolar o yüzden tek isim istiyorum
ikicocukannesii Kuzey61 aynen sizin kötü olmuş canım benimde eşim doruk istiyodu ikinciyi koyarız dedik bütün arkadaşlarımız doruk koydu şimdi isim bulamıyoruz 🤣🤣
ikicocukannesii Aysenurahmettt yamanda güzelmiş canım ama eşim istemez kesin ya bende deniz istiyorum annemde deniz toprak ateş yıldız isimlerni koymak günah diyo bulamadım başka isim
Eeliff_ ikicocukannesii bizim daha belli değil cinsiyetimiz ama ediz ve emir ali arasında kararsız kaldık
ikicocukannesii Eeliff_ emir görümcemin çocuğu canım 😃 ediz de yakın bi arkadaşım koydu offf isim bulmakta çok zor kız olsaydı hazırdı erkeğe yok 😃
Kuzey61 ikicocukannesii benimde öyle sevdiğim bir kaç isimde çevremde ve çoğu hoşlanmadığım Kişiler. Sonra diyecekler bak bana özenmiş 🙈
Eeliff_ ikicocukannesii ay evet benim de kız hazır ama erkek noo ben de yoklar Allahtan ama bakalım kararsız kaldık orası ayrı