Aysegull06 Bende 33+5 oldum son zamanlar zorlandıgımız için zaman geçmek bilmiyor benimde suyum fazla oldugu için 36/37 gibi alalım dedi doktorum bakalım hayırlısı 🤷♀️
62fatma 2artiikizannesi 34 haftaligim nefes alamıyorum boğulacak gibi oluyorum tuvaletimi bile rahat yapamıyorum egilemiyprum oturunca yerimden kalkamıyorum birde üstelik benden is bekliyorlar kurtulmak istiyorum artık çok zor😔
Smy_mrv 62fatma kilo artışından da olur diyor doktorlar ben tip1 diyabetim 20 kilo aldım fazlasıyla şiştim zaten üzerine bir de ödem eklenince gerçekten çok zorlanıyorum allahım biran önce kurtarsın bizi
Gokduygu Aygul01 al bendende o kadar valla 30 haftalık benimkide valla erken doğum riskiyle gün atlatmaya bakıyorum elimde olsa 40 kadar taşıycam sıkıntı değil yeterki erken gelmesin ilkim 40 ta doğmuştu Sezaryan ile
Melikeakkc Deniz77 isimi bizde bulamadık. Kayınbabama sorduk yiğit Efe yi söyledi içimize de sindi yiğit Efe olur muhtemelen
ozge76 2artiikizannesi bende 30 yarın 30 haftalık oluyorum zaman çok çabuk geçiyor inşallah sagsalim evlatlarımızı kucağımıza alırız ☺️
19231923 2artiikizannesi 32.haftama gircem☺️Yapılacak şeyleri düşündükçe yetişçek mi diye düşünüyorum 🤣