Merveksgn 2mayıs da yaptım açılmam çok uzun sürdü saatler gecti hala daha 2cm di açılma ebe sordu nasıl yapalım diye ve ben çok yorgundum dükkanımız var orda yardım ediyordum yalnız kalmamak için 41. Haftama girdiğim gün gelmeye karar verdi kızım sabah 8de başladı sancı 1de suyum geldi 6da epidural aldım sonra suni sancı 10cm kadar hiç bi ağrı hissetmedim herşey mükemmel di hatta bol bol güldüm böyle olacaksa on tane doğururum diye 😊 sonra kızımın kafasının tam inmediğini epidurali kesmeye başladılar sancılar yavaş yavaş arttı doğururken tabiki sancınız oluyor yoksa doğuramazsınız zaten kızım aşşağıya inmiş olsa daha kolay bi Doğum olurdu ama biraz fazla ıkınmam gerekti o kadar ama İnan’ın Bebek doğduğu an hiiiiiç bişiy kalmıyo gram sancı acı hiç bişiy bi anda dünyanın en mükemmel şeyi kucağınızda iki dk önce çektiğiniz sancı YÖK hiç çekilmemiş kendim için söylüyorum iyiki epiduralle doğurmuşum 10cme kadar bekleseydim kendim benim için çok kötü bi Doğum olurdu Çünki açılmam çok geç oldu sabah sekizde başladı sancı diğer sabah 7.12de doğurdum o saate kadar epiduralsix olsam düşünemiyorum 🤲🏻 Tavsiyem dinlenmiş olun kendinizi hazırlamış olun bedenen ve ruhen ve ben hollandadayım kimsem YÖK şansıma ebelerin TEK’i Türk çıktı kapalı bi bayan allah razı olsun beni nasıl rahatlattı ve tabiki eşim güvendiğiniz insanlar olmalı çevrenizde ve doktorları mutlaka dinlemelisiniz ben çok şükür yırtıksız kesiksiz sadece bir dikişle doğurdum çok şükür rabbim bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallah uzun oldu biraz sormak istediğiniz bişiy varsa cevaplarım👍🏼😊