Ydgrshn Duygu6166 6+4 ve sırf bulantı kusma baş dönmesi halsizlik ve kramp hissediyorum cok kötüyüm halim hic yok ayağa bile kalkamıyorum ama ilgilenmem gereken bir kızım var.İnsallah yakin bi sürede atlatirim.bugunleri
Seymamuge Cuma günü kan tahlilinde 4-5 haftalık olduğumu ögrendim 😬 bugun doktor randevum var bakalım 😅
Meltem2611 Nkayserili90 keseyi gördük ama kalp atışı için erken gitmiştik. Bi sonraki randevuyu bekliyorum.
Nkayserili90 Meltem2611 bendede aynısı oldu 5+3 de kese gördük kalp atışı için 1 hafta sonraya çağırdı normal süreç böyle demek ki☺️🙏🏻
Gozd12 Duygu6166 bende 6+3 üm aşırı derecede halsizlik canım hiç bişey yapmak istemiyor bide bazı yemeklerden tiksindim bile şimdiden . Ne zaman geçer acaba bu süreç ? İsyan değil ama halsizlik yoruyor biraz insanı🤭😔
Haticeyuce31 Duygu6166 6+1iz bizde 2 yaşındada oglum var hamd olsun simdi 2. Ye gebeym rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin insallah
Melmur Kimyon ilk başlarda iki kez baktırdım düzenli artış vardı daha gerek duymadık beta değerine doktorumun demesine göre bebeğin tam günü ile ilerliyormusum tam haftasında demişti
Kimyon Melmur bende bugün tekrar beta verdim. İlk pazartesi vermiştim. Bugün artışa bakıcam ına göre doktora gidicem