htcedgn Lebis6 Benim 220 leri gördüğümde oldu. Tansiyonum yüksek çıkınca stres yapıyordum, strese bağlı şekerim yükseliyordu. Açlık tokluk sürekli kontrol ediyordum ama benim doktorum bana diyet dışında insülin vs vermedi.
MummyTugba Dilaraninnarini merhaba , su azlıgı için neler yaptınız? Artttı mı suyunuz? Tavsiyeniz var mı?
Dilaraninnarini MummyTugba artmadı canım hep aynı seviyede kaldı günde 2 bardak havuç suyu 1-2 armut 2-3 litre su hergün bunları yaptım birde öğrendiğimden beri yatak istirahati uyguluyorum bebeğide kendimide hiç yormuyorum şükür şimdiye kadar işe yaradı 22. Haftada tespit edildi su azlığım bugün 31.Haftadayız
MummyTugba htcedgn Hayırlı uğurlu olsun cok sevindim sizin postlarınızı hatırlıyorum ben de 🌸 bana da bebegin suyu az dendi bunun iiçim tavsiyeniz var mı neler yaptınız?
htcedgn MummyTugba çok tesekkür ederim🌸🌿🙏🏻 Günde 2 bardak taze sıkılmış Havuç suyu, maden suyu, zemzem, 3-3,5 lt su içtim. Karpuz, kavun ve bolca armut tükettim🌸
htcedgn Lebis6 mota mot değil ama uymaya çalısıyordum. Suyum az olduğu için havuç suyu tüketiyordum o şekerimi çok hızlı yükseltiyordu🤦🏻♀️ Onu bırakmak zorunda kaldım.