Papatya6 Suda eritilenleri içemiyorum hanımlar siz ne yapıyorsunuz? İlacı var mı? Kasılmalarım oluyor bacak kramplarim fena soda , badem , ceviz , kabak çekirdeği tükettim bugün ama bana mısın demedi. Şekerli olanları yemiyorum içemiyorum
Anne18 Papatya6 canım 2 gündür bende suda eriyenden içiyorum fakat bugün çok kustum acaba o mu yaptı?
eyluleceninannesi Papatya6 evet aynen bende içemiyorum çok tatlı geliyor zaten şeker kullanmıyorum normalde bacak ağrım oluyor benimde bilen birisi varsa yardımcı olsun
gulcinnszn Papatya6 ben de ne zaman içsem aşırı midem bulanıyordu doktora tablet olanını yazmasını rica ettim çok şükür dünya varmış. Pembe bir hap gayet iyi boşa içmemişim bu zamana kadar
Papatya6 Anne18 mideniz kaldırmamış olabilir tadları o kadar da iyi değil :( hap gibi olsa daha iyi olur belki
Papatya6 eyluleceninannesi su fazla dedi doktor bide onlarda hep şekerli içemiyorum kramplarım çok felaket şuan :( doktora dedim Hocam bana hap yazın dedim sadece suda eritilen var filan dedi anlamadım . Ben napacamı bilemedim
Lebis6 eyluleceninannesi bende içemedim o suda eriyeni hergün maden suyu içmeye başladım ilk günden fayda göremezsiniz ama hergün 1 tane atlamadan için benim kramp tamamen kesildi ağrılarımda aşırı hafifledi 4 ile 5 gün içinde kendini gösteriyor düzenli içerseniz maden suyunu
Miracefem Papatya6 canım benim de magnezyum eksikliği vardı belimde ağrı kalçamda ve bacağımda kramplar vardı. Doktorum Magosit diye bir hap yazdı doktorunuza danışabilirsiniz bu ilacı. Yan etkisini görmedim memnunum
Lebis6 Papatya6 bende de var o suda eritilen ilacı içtim bi kez hiç sevmedim içemedim de bidaha sonra hergün maden suyu içmeye başladım muzda yiyorum benim bitti sayılır kramp artık hiç girmiyor ağrımda çok azaldı sabaha karşı biraz oluyor o kadar ilk günden fayda beklemeyin ama 4 ile 5 gün içinde anlıyorsunuz hergün atlamadan için maden suyunu
eyluleceninannesi Lebis6 eşimde iç diyor ama onuda içemiyorum alıştırayım en iyisi kendimi başka yolu yok herhalde 😊
Yusufcuk2021 Papatya6 32 haftalik hamileyim belki 4 aydir gece kalcamdan bacaklarima kadar kramptan uyuyamom.Doktr banada suda eriyen mahnezyum verdi.iciyorum mecburen ama hala agriyor hic bi degisiklik olmadi 🙄
Happy-jr Yusufcuk2021 canım ben magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum birini eksik içsem kalça ağrısından duramıyorum 33haftadayim magnorm ve calcimax d3 ilaçları istersen Dr bı danis
Lebis6 eyluleceninannesi bende aynı durumdaydım canım içemezdim sevmem hiç gece kramplarla uyanıyordum eşim başımda dura dura içirdi alıştım artık 😊 Sende alışırsın 🌸
ysms19 Papatya6 doktor tavsiye ile günde 2 sade maden suyu içiyorum. 1 tane de muz yiyorum. Ama günde 1 maden suyu eksik dahi içsem ertesi sabah bacak krampları ile uyanıyorum. 😔 bademde de var magnezyum.