Berfininannesi merhabalar ilk hamileliğim ve kasıklarimda çok ağrı oluyo 2 gündür nedeni nedir acaba ?
Mutiess Berfininannesi Bunlar normal canım kese genişlediği için sancı yapıyor. Leke ve kan gelmediği sürece sorun yok. Bende 10 haftalığım bazı zamanlar benimde oluyor 🌹
orkide21 Berfininannesi benim de ilk 4 haftalık dün öğrendim çok agrışar oluyor özellikle geceleri ve sabahları
MPA Berfininannesi merhabalar benim de 7. haftam. Benim de agrılarım var. Doktoruma sordum, cok ciddi kasılmalar kramplar olmadıkca cok normal dedi. Rahminiz genişliyor dedi.
Nermin0614 Ben 14 haftaligim hala devam ediyor doktoruma söyledim direk test yaptılar iltihap varmış hemde kanda hem idrarda doktorunuza mutlaka söyleyin
Mutiess Berfininannesi Benimde ilk hamileliğim ❤️ Üşütmüşsündür belki çorapsız gezme hiç sırtından yeleğini de eksik etme ♥️
Berfininannesi Mutiess Bende usutugumden dolayı düşünüyorum zaten ve düşük tehlikesinden dolayı sandım
Mutiess Berfininannesi Olsa söylerdi kesin zaten. Ama üşütmüşsündür leke ve kanaman olmadığı sürece bir sıkıntı yok.🙏🏻
Dilarraa Berfininannesi rahim büyüdükçe kasıklarda ağrı oluyormuş bende de var canım yatarken sağa sola dönerken otururken birden kalkarsam ani hareketlerde felan müthiş ağrıyor