28umran52 ben 25 haftalik gebeyim ayni durum ilk defa iki gun once gece basima geldi.Su gibi akintim oldugunu ic camarima bile gectigini soyledim.(daha once 29 haftalik erken dogum yaptim) hemen hastaneye gelmemi soyledi.Direk ebelerin yanina yatis yerine gectim.Ordakilerle irtibat haline gecmistim telefonda.Cok sukur bir sikinti cikmadi.Kagit gibi birsey var 3,4 defa onunla test etti sumu akintimi diye rengi ona gore degiscekti.Cok sukur su degildi.Nts felan cekildi o da iyiydi.(bunlar yapilirken hic bir ucret alinmadi)Ertesi sabah hemen muayene gittim herset yolundaydi.Icerde birikmis olabilir dedi akintin.Iliskiyide yasakladi.Tekrar olursa amnisure testi var ondan yaptiririz dedi.Yatis verdi is yapma yat dinlen dedi.Doktorum ve ebeler cok cok ilgiliydi.Telefondan haberlestik surekli.Sizinde basinizdan boyle bir olay gecmis doktorun ustune titrememesinden rahatsiz oldum acikcasi.Onemli konular bunlar.Ama cogu kadinda oluyormus bu ve hepsi normal karsilaniyormus.Su olsa durmazdi akmasi diyor doktorum bacaklarindan felanda akar diyor.O yuzden sizde rahat edebilirsiniz.hala akintim devam ediyor cok olmamak kaydiyla.Sizde dikkat edin kendinize ayakta cok kalmayin tedbir alin💜🤲