Tugbaaelbr Cigdem_ckmz sleepy almayı düşünüyoruz bizde içeriği en güzel olan o umarım bebeğime de iyi gelir
Muzicannn Muhammet11 Trendyolda molfix püre soft 1 numara bebek bezi 184 adet 89.90 TL kızlar. Bn bebek beZi fiyatlarını hiç araştırmamıştım. Bana ucuz geldi bilmiyorum. Sleppy düşünüyordum ama ucuz gelince bunu aldım. İnşallah doğru birşeyler yapmışımdır😅18 haftalığız ilk alışverişim sayılır
Tubaklnc Bizde 35 + 4 üz şuan bizimde tercihimiz sleepy oldu hem içerik olarak uygun hem fiyat olarak en uygunu ve bebeğimizi neye alışırsak onunla devam etmemiz mantıklı eğer değiştirirsek pişik olma riskini arttırırız diye düşüyorum
Muzicannn Muhammet11 https://ty.gl/uw7xemkb Bu bez çok daha uygun. Bunda da paravan falan yok. Püre soft ile farkı ne siz biliyor musunuz
Muzicannn Muhammet11 bn sordum etrafımda kullanan birine 1 ve 2 numarasında o kadar çok fark yok dedı. 3 ve 4 sen sonra farklılasıyormus
Burculicee Cigdem_ckmz canım primada olsa başka bezde olsa bebeğin cildi reaksiyon gösterebilir pişik kabarık olabilir bunu sen deneyerek gözlemle ve kendin seç derim ben molfix Yenidoğanla başlayacağım bebişe göre cildi rahatsa bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum