Zeyyakup Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim hamileliğim öğrendimden beri koyu kahverengi şeklinde lekelenmem var progestan başladı doktor düşük tehlikem var dedi ilaç sabah akşam alıyorum ama buna rağmen lekem hiç kesilmedi azaldı gibi oldu ama tamamen yok olmadı 2 gün önce yoğun bir kanamam tarzı akıntım oldu her tuvalet gittiğimde koyu kahverengi leke görmekten psikolojim bozuldu doktor sadece tuvalet kalkacaksın dedi sürekli yatıyorum bide bu leke progestan içtiği halde lekesi gelen var mı bebek birşey oldu diye düşünmekten çıldıracağım ayın 18 kalp atışları duyacağız bakalım ama leke bebek zarar verdi mi diye
dugmeninannesiii Zeyyakup kese etrafında herhangi bi kanama falan var mı canım yada rahimde görülen bi problem. Bende 6. Haftada kahverengi lekelenme ve 10. Haftada pembe lekelenme yaşadım ve progestan kullanmama rağmen. Her ikisindede acile koştum tabi gözle görülür bi kanama yada bi sorun yoktu. Tabi hemen düşük önleyici iğne yaptılar.ve şuan 12+1 deyiz çok şükür 🤲🏻 Kese büyüdüğü içinde olabiliyormuş. Bol bol dua et ve dinlen içini ferah tut canım.
Alperefet Zeyyakup ben de kullanıyorum progestan başladıktan sonra iki üç gün daha gelmeye devam etti , kahverengi aktif kan değil diye tehlike görmedi doktorum kırmızı olursa sıkıntı oluyormus, inşallah sağlıkla alırsın bebeğini bir sorun çıkmaz canm☺️
minikbaby06 Zeyyakup merak etmeyin aynı şeyleri bende yaşadım önce adet kanaması gibi kanama geçirdim 1 gün sonra kahverengiye döndü o da 20 gün sürdü kanama şükür kesede değildi o 20 gün nasıl geçti birde bana sor ama geçiyor sağlıklıysa tutunuyor zaten içinizi ferah tutun 🙏
Zeyyakup dugmeninannesiii Doktor kanama görmedi ama ama kist görüyorum oda bazen 3 ay yok oluyor dedi. Çok teşekkür ederim inşallah 200 mg ağız yoluyla progestan alıyorum ama artık gerçekten üzülüyorum kalp atışı duymadan içim rahat etmeyecek sanırım inşallah sağ salim kucak alırsın 🙏💖✨
dugmeninannesiii Zeyyakup ben tüp bebek olduğu için hep transfer sonrasıda vajinal kullandım canım progestonu. Amin hepimiz inşallah
Refya Benimde hamileligim kotü gecti mşde bulantısı karın kasık agrısı dusuk tehlikesi vardı az kanamam vardı progestan verdi doktor alttan sabah aksam dedi uygulafım kanım durduu doktorar gittim bebegin durumu iyi dedi iki hafta sonra gittim konturole bebegimin kalbinin durdugunu soyledi 😭😭😭 sontası dusuk yaptırdılar kurtaj cok zor bş donem dogumdan daha zor allahım sizlere boyle acı yasatma sın İnsallah 🤲 😢
Zeyyakup Refya Ya canım benim çok üzüldüm kan rengi normal kan mıydı peki koyu kahverengi gibimi rabbim sana bidaha nasip etsin inşallah bide canım böyle durumlar tek doktor kalma başka doktor gitseydin keşke ✨💖🙏
Zeyyakup minikbaby06 Seni o kadar iyi anlıyorumki düşük tehlikem var ayrı stres hiç aklımdan çıkmıyor ama bazen unutuyorum her tuvalet gittiğimde o kahverengi leke görmek gerçekten psikolojim bozuldu ilaç düzenli içiyorum bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindim sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏✨🌸🌺
minikbaby06 Zeyyakup inşallah sende alırsın sağlıkla bebeğini umarım tehlike en kısa zamanda geçer hamileliğinizin tadını çıkarırsınız 🌺🥰