tazeanneyasemin kizlar 19 haftalik oldum. dun kontrolum vardi. ultrasonda ellriyle cinsel organini kapatiyor bebis goremedi doktor. ayrintiliya yolladi orda gorurler dedi ordada goremediler git bi dolan gel dedi gittim cikolata yedim visnesuyu ictim olmadi varmi benim gibi olan 🙁(;
Rabia88 tazeanneyasemin resmen 10 saat göstersin diye beklemistimm özele gittin baş üstü duruyordu hiç bişey görmedi doktor çık yürü dedi 45 dk yürüdüm göstermedi daha sonra devlete gittim orda da bağdaş kurmuştu çok biseyler ye öğlen yemek arası bakalım dedi sağolsun doktorum yedim içtim doktorun öğle molasına da el koyduk ama yine göstermedi başka bı zAman bir daha özele gittim girdiğim gibi bir kere gördü bı daha göremedi tabi göstermediği için herkes kız diyordu öyle de oldu prensesimiz geliyor 20 haftama doğru öğrendik yani
Lamelif tazeanneyasemin oyy yerim onu ne nazlı süpriz yapmak istiyor belli ki annem hep der cinsiyetini göstermeyenler kızdır diye hayırlısı olsun 👼
Nilufer Benimki de göstermedi 19da gösterdi, çikolata falan yedirdiler girmeden önce hareketlensin diye, sürekli kapalı tutuyordu bacaklarını
tazeanneyasemin Lamelif biseyler almak istiyorumm ama kendinizi gizledigi icin alamiyorum elleriyle orgajini saklamak nedir teyzeleri yaa🙂)) ozelde baska dokturum kiz demisti ben guvenmeyip baska doktorada gitti bu hafta durum bu bekleyim az daha bari🙂
dilarasrbst tazeanneyasemin bende 20.haftamda ayrıntılı ultrasyonda gördüm bizimki de elleriyle kapatıyordu gostermiyordu 🤗 ve büyüklerin dedigi gibi göstermiyorsa kızdır diye öyle de 😍 erkekler hemen gosteriyormuus
Rabia88 dilarasrbst belli olmuyor aslında arkadaşımın da kız 13 haftalık falandi gayet açık göstermişti 😂😂