Dilanilngi Gizos_ benimde hiç bi belirtim yoktu 6 haftalık öğrendim gebe olduğumu düşünün 🙈sonra da çok rahat bir gebelik geçirdim ☺️
Gizos_ Mavii_22 evet bende sanki sürekli boş basıyorum her an düşecekmiş gibi 😃 Mavii_22 bende boş basıyorum sanki her an düşecekmiş gibi oluyorum😃 çok teşekkür ederim☺️😍
Duygu-45 Haftada başlamıştı benimde ilk gebeliğim 5. Haftada daha çok küçük kan pıhtısı zaten büyüdükçe belirti verir inşallah
mucizemhu Gizos_ Ben 5 haftalikken ögrendim tesadüfen 5 haftaya kadarda bişey yoktu öğrendikten sonra bulantılarım başladı. Gerçi hep insan her bebek aynı değil belki hiç olmaz sende belli olmaz. Hayırlı olsun bu arada canım benim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰🥰
Aybukeeee Gizos_ her hamilelik farkli canim bulantin hic olmayabilirde sonradanda baslayabilir mesela benm 6. Haftada basladi 36+3 olduk maalesef hala gecmedi tabi bastaki gibi degil ama ilac kullanmasam kendime gelemiyorum 🤷♀️
MinelinAnnesi Gizos_ Bende dua edin ne güzel inşallah hep böyle gider hamileliğiniz☺️☺️ Ve çok erken biraz daha geçsin başlar halsizlikler, göğüs acıları, bulantılar, belki kusmalar🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Şu halinizi aratmasın🙏🏻
Gizos_ MinelinAnnesi mide bulantısına o kadar odaklanmışım ki göğüs ağrısını unuttum 😃 evet sabahları uyandığımda göğüslerimde ağrı oluyor 🤷🏼♀️
Aybukeeee MinelinAnnesi 🤣🤣🤣 bende bir ben böyleyim saniyordum etrafimdaki herkes gayet rahat gecrmis hamileliği 🤷♀️😀
Semrag03 Gizos_ illa belirti olcak diye bişey yok ki hiç bı belirtim olmadı halsizlik kusma baş dönmesi vs vs 38+4teyim 3 4 haftadır bel ağrılarım var sadece
Maria9 Gizos_ benimde 5 haftalık oldu neredeyse hiçbir şeyim yok çok şükür. Sadece kasık krampları var oda idare edilir normal olarak .. en çok korktuğum şey mide bulantısı. İnsallah yaşamam. Haa bu arada koku halisünasyonları yaşıyorum nedendir bilinmez kimseden de duymadım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Gizos_ Maria9 ne güzel canım inşaallah hep böyle devam eder. Bende kokuya karşı son bi kaç gündür hassaslaştım. Aşağıdan gelen soğan kokusunu bile duyuyorum😅
Busecnr40 5 haftalikken bende cok iyiydim sadece halsizlik vardi bel agrisi ve kasiklarimda agri vardi. 6 hafta olduk ve bulantilarim basladi uyku hali cok fazla var 🥱🥱