Mrv24orn 38+4 hftalk gebeyim belim kasiklrm snci ypiyor ama hic bi dogum belrtisi yk ondan baska nezamn gelick acaba guzel kizim😊😊😊😘
Semrag03 Mrv24orn ben bu totemi 36. Haftada yaptım şimdi sizinle aynıyım 38+4 geçenlerde yine yaptım yine yok 😂 biseyi yanlış yapıyoruz sanırım 😂
Tugcngz Mrv24orn bende 38+3 haftalıgım sadece belim agrıyor gelmiyor yarın kontrolümğz var bakalm doktor nediyecek
Nilis Mrv24orn aynıyız ve bende bi an once doğsun istiyorum çok sabırsızım😍o bi hareket ettimi dünyalar benim oluyor 🌸🌸
Haticeyuce31 Mrv24orn sabret kuzum sabret vqlla benimde oglum 40+2 de geldi kendi sancimlq ama suni yardımıda almıştım gene cok desteği oldu simdi 6+1 gebeyim buda o kadar beklerim bilmiyorum valla hele son haftalar daha heyecanlı geciyo😂😂
Mrv24orn Tugcngz hadi hyrlisi :) bzmde crsmba nst miz vr sdce nstye sokuyo muayene etmyo nyeyse doktr🙄💁♀️ cati muaynsi oldnzmu sz
Tugcngz Mrv24orn 37+1’de ilk catı muaynesş olmuştum şimdi yarın kısmetse 38+4 olucaz ozamanda yapacak nst giriyorum
Nilis Mrv24orn bide bana sor😂kalbim yerinden çıkacak sanki bi an önce doğsun diye sıcak suyun icinden cıkmıyorum desem yeridir😂😂🌸
Naz-Ylmz 38+3 olarak devam ediyoruz bizde 🥰 bugün bel, sırt, kasık ağrılarım daha şiddetli bakalım ne zaman gelecek 🐣
merveyade kızlar meraba bende 39+4 üm ve halaa doğmadııı 😄 oğlum 38 haftalıkken doğmuştu ama kız biraz nazlı çıktı gelmiyo bi türlü 🙊
Prensesimm77 Mrv24orn bizde 39 haftamizi bitirdik belim kasıklarim vajinal bölgemde çok ağrım var oturup kalkarken çok zorlaniyorum ama doğmuyor kızım 2 günde bir nst ye giriyoruz sanci felanda çıkmıyo hiç nişanım da gelmedi bekliyoruz bakalim
Mrv24orn Prensesimm77 hdii hyrlsi cnmm yaa bnmde 19 kasm dedilr dogum icn eger gelmzse 23 kasmda suni vrcz dedi doktrm
Prensesimm77 Mrv24orn inşallah benimde son gün 10 kasim görünüyo kendi gelir inşallah sunide hiç istemiyorum ama hakkimizda hayirlisi