Kelebenkkk Arakadaslar belki yeri degil ama bi sey sormak istiyorum. Philipa lumea lazer makinasini almak istiyorum dogumdan sonra . Benim vucudum da cok batik var ozellikle bacaklarimda. Kullanip batik yonunden memnun kalan var mi acaba ?
Mrymmm__ Kelebenkkk bende hamile kalmadan 1 ay önce almişdim fazla kulanamadim ama etrafimda küm aldiysa coook memmnun ☺️ bende o yüzden almişdim ☺️
Pinkyellow Kelebenkkk ben de gebelikten önce kullaniyodum gebe olunca bıraktım ama batigim olmadığı için bu konuda bı fikrim yok ama lumeadan çok memnun kaldım
bebegim_28 Kelebenkkk remington lazer aldım iki sene önce ya hata bende düzenli yapmadım ondan çok faydasını göremedim ama dizimden altında bacak kısmında çok batığım vardı çok faydasını gördüm ve çok çok azaldı bi tek orda düzenli yaptım genital bölge çok pis acıdı yapamadım keşke güzellik salonuna gitseydim düzenli daha iyi olurdu diyorum ama tekrar söylüyorum hata benim düzenli kullanmadım 🥴
Limonlimon Kelebenkkk ben 2 yıldan fazladır kullandım gebelikte bıraktım…şöyle anlatayım çok batık problemi yaşayan biriydim şu an bacaklarımda 2-3 tel var zaten hepsi Lumea ile döküldü gitti…böylece batık problemim kalmadı 😌 kollarım koltuklarım heryerin döküldü bir tek özel bölgem seyrelmişti gebelikte arttı.hormonlardanmış galiba…
Kelebenkkk bebegim_28 ben ozellikle batiklarimdan cok sikayetciyim . Bacagimda kil hic yok gibi bi sey hepsi batik seklinde goruntisu cok rahatsoz ediyo beni😑
bebegim_28 Kelebenkkk jilet batıklara iyi geliyor lazer için de jilet kullanmak gerekiyor ondan iyi geliyor yani bi süre jilet kullan yine gider batıklar
hemsiresaliha Limonlimon bıraktıktan sonra tekrar çıktı mı tüyler ıpl sistem öyle çalışıyor diye hiç demememiştim alexandrayt lazer cihazı bile tüylerimi dökmedi 😅
Kelebenkkk bebegim_28 surekli jilet kullaniyorum ama banamisin demiyolar ozellikle kisin soguktadahacok cikiyolar
Limonlimon hemsiresaliha yok çıkmadı düzenli yaptım ben telefonda uygulaması var ordan takip edip yaptım dediğim gibi bacaklarımda 2-3 tel kaldı onları da görmemişimdir ondandır marttan beri kullanmıyorum geri çıkmadılar…bi tek özel bölgem geri çıktı o da hormonlardanmış ama eskisi kadar yoğun değil az çıktı
Mom092 Kelebenkkk Lumea bilmem ama bende lazere gittim 2 yil boyunca birsuru batığım var lanet okuyorum 😠 Ve azalma flanda olmadi her ay agdaya gidiyorum hala cikiyo bide epilasyon aletim var braunun çıktıkça onunla da alıyorum 😏