Funda38 Ben insülin kullaniyorum ve esimde kalp rahatsizligi oldugu icin 17. haftamda yapildi ve 1 ay sonra tekrar
Btl_ozn Damla________ merhaba siz anadolu yakasinda nereye yaptırdınız ben tuzlada oturuyorumda tuzla devlete gittim zeynep kamile yönlendirdi oradada sira almak zor dedi baska hangi devlette Yapiliyor yada özellerde uygun bildiğiniz bir yer var mı
Esrabayrakdar Hmm... Avrupa yakasında ben bikaç hastaneye sordum yapmıyorlardı. Sorup soruşturcaz artk.Sağol.
Damla________ Btl_ozn Pendik Marmara eğitim ve araştırma hastanesi yapiyor . ama haftan geçtiyse biraz zor sıra gelmeyebilir. Gecikirsen eğer Pendik şifa yi ara bide kaynarcada Cihan poliklinik var uygun fiyata yapiyor
NihalDemirciakr Btl_ozn merhabalar ben özele gidiyorum yaptıracağım Hastanede fiyat 250-300 tl gibi bişey devlette sıra almak uğraşmak zor baya maalesef 😐
Btl_ozn Damla________ 18. Haftadayim daha ben ama marmaraya kadin doğuma gidip onlarmi yonlendiriyorlar yapan doktor hangisi ona randevu bakayım
NihalDemirciakr Sultan67 normal ultrason gibi canım karnından bakıyor 30 dk falan sürüyormuş ben henüz yaptırmadım bu aralar yaptırcam bakalım 😍